ΝΕΑ

ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΒΕΛΑ: «Ο ΖΑΜΑΝΗΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ»

Η συγγραφέας Αθηνά Κούβελα, που υπογράφει τα βιβλία της με το ψευδώνυμο Κατιάνα Στρατηγίου, είναι άλλη μια νέα υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Δημάρχου Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη. Το όνομά της ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη στην κοπή της πίτας των «Ανοιχτών Οριζόντων» και η κ Κούβελα, η οποία διαμένει στο Διόνυσο, έκανε ανάρτηση το βράδυ της ίδιας ημέρας στο facebook, δίχως να κρύβει τον ενθουσιασμό της για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά. Την επομένη μάλιστα (1 Φεβρουαρίου) με άλλη ανάρτηση στο λογαριασμό ενημερώνει τους φίλους της ότι είναι η συγγραφέας Κατιάνα Στρατηγίου.

 

Αθηνά Κούβελα

30 Ιανουαρίου στις 11:11 μ.μ. ·

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ … Η πρόσκληση του νυν Δημάρχου κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ με τιμά και οφείλω να δηλώσω δημόσια πως αν και πρώτη φορά αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά οι λόγοι που αποδέχτηκα ήταν δύο: O ίδιος ο κ. Ζαμάνης που με έπεισε πως έχει την ευγενή φιλοδοξία να παλεψει για το κοινο καλό και η ‘εμφυτη απο πλευράς μου ανάγκη ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ . Άλλωστε αν δεν αποφασίσουμε να προσφέρουμε και να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με στοχο την πρόοδο δεν έχουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο για όλους μας αύριο και κυρίως για τα παιδιά μας και τις επερχομενες γενιές. Μέτρο δικό μου ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όνειρο μου το ΜΑΖΙ… Ρομαντικη θα μου πειτε ισως… Αλλά παλι σκεφτομαι πως καποιοι ρομαντικοι και οι ωραιοι τρελοι μπορει να αλλάξουν τον κόσμο μας ,κάποιοι που η ευαισθησία τους ειναι η δύναμή τους, οι ποιητές κι οι καλλιτέχνες… ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ και σας ευχαριστώ που με διαβαζετε.♥ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΒΕΛΑ( ΚΑΤΙΑΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΟΥ)

 

Αθηνά Κούβελα

1 Φεβρουαρίου στις 12:26 μ.μ. ·

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ – ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑΝ ΙΣΩς ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ Φ.Β-…
ΟΤΙ: ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ: Α Θ Η Ν Α  Κ Ο Υ Β ΕΛ Α και ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΊ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ:
K A T I A N A . S T R A T I G I O U

 

Categories: ΝΕΑ