ΝΕΑ

ΕΝΩΘΗΚΑΝ «ΕΥΠΟΛΙΣ» ΚΑΙ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Κ.ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ

Ενώθηκαν και συμπορεύονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου η «Εύπολις» και η «Συνεργασία Δημοτών Διονύσου», δύο νέες δημοτικές παρατάξεις, που προέκυψαν πριν μερικούς μήνες. Με κοινή τους ανακοίνωση καθορίζουν το πλαίσιο συνεργασίας, αλλά και τις κατευθυντήριες αρχές. Επικεφαλής του νέου σχηματισμού και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου είναι ο Κωστής Κουριδάκης, πολιτικός μηχανικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος κατά την προηγούμενη τετραετία, 2010-2014.

51412582_2290825544529165_8399274826157522944_n

Κωστής Κουριδάκης

 

Ο κ Δημήτρης Αλεξανδρής, πρώην δημοτικός υπάλληλος και νυν συνταξιούχος, επικεφαλής μέχρι πρότινος της «Συνεργασίας Δημοτών»,  η οποία υποστηρίζεται από τον κ Γιάννη Νικητόπουλο, πρώην Δήμαρχο Ανοιξης επί σειρά ετών, έκανε πίσω.

51511143_2290825584529161_4108020641054064640_n

Δημήτρης Αλεξανδρής

 

Η κοινή ανακοίνωση των δύο παρατάξεων «Εύπολις» και
«Συνεργασία Δημοτών Διονύσου»:
Οι δημοτικές κινήσεις «Εύπολις» και «Συνεργασία Δημοτών Διονύσου», μετά από σοβαρή και ειλικρινή διαβούλευση στη βάση αρχών, αποφάσισαν τη συμπόρευσή τους ως μία ενιαία κίνηση, υπό την ονομασία «Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωστή Κουριδάκη και σύνθεση διευρυμένης Συντονιστικής Επιτροπής.

Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα, που χαρακτηρίζεται από συναίσθηση και πίστη στις δυνατότητες καθενός και καθεμιάς από εμάς, εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις, εντιμότητα, υπομονή και επιμονή. Κοιτάζοντας στα μάτια την τοπική κοινωνία, θέτουμε ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε καίριους και σημαντικούς τομείς για το κοινό καλό των κατοίκων και των επτά κοινοτήτων του Διονύσου.

Οδηγός μας, η ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα για την ανάδειξη ικανών και άφθαρτων ανθρώπων, οι οποίοι θα εργασθούν συντονισμένα για την υλοποίηση ενός προγράμματος, με βάση τη διαφάνεια και κύριους πυλώνες:
• την αναβάθμιση της καθημερινότητας του δημότη,
• την καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, των δασών, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας,
• την ασφαλή κινητικότητα μικρών και μεγάλων,
• την προαγωγή του πολιτισμού και της παιδείας,
• την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην ευρύτερη περιοχή.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του δημότη ως σύγχρονο μέσο ενδυνάμωσης των δημοκρατικών διαδικασιών με στόχο τον άμεσο έλεγχο, τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση, λειτουργώντας συλλογικά.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ο Δήμος Διονύσου σε όλη την έκτασή του έχει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, που θα τον αναδείξουν σε έναν πρότυπο τόπο διαμονής. Για το λόγο αυτό, σας καλούμε όλες και όλους να συμβάλλετε ουσιαστικά στην ειλικρινή προσπάθεια για μια άλλη προοπτική, στον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, το Διόνυσο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Η παροχή στήριξης σε ρεαλιστικές προτάσεις και η ενεργός συμμετοχή «συνειδητοποιημένων» δημοτών πρέπει επιτέλους, να αποτελέσουν την κυρίαρχη τάση!

Για την Συντονιστική Επιτροπή
Κωστής Κουριδάκης,
Δημήτρης Αλεξανδρής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ