ΝΕΑ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: «Η ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της «δημοσιογραφούσας» Μαρίας Χαζάπη, ιδιοκτήτριας της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Οδός Διονύσου», εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Δημάρχου Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη, περιγράφοντας με το «νι και με το σίγμα» το όργιο ψεμάτων της στην κάλυψη των πρόσφατων  δικών. Με επιχειρήματα και παράθεση συγκεκριμένων γεγονότων αποκαλύπτεται η εργολαβία διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, στην όλη δε επιχείρηση εμμέσως πλην σαφώς υπονοείται και σκοπιμότητα. Αναλυτικά:

Η ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Οριστικό διαζύγιο με την αλήθεια φαίνεται να έχει πάρει η κα Μαρία Χαζάπη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο διαπιστώνεται στα κείμενά της αλλά ειδικά στο τελευταίο  της 7-2-2019 έχει πια τερματίσει τα κοντέρ, αφού είναι αμφίβολο αν υπάρχει έστω και μία αλήθεια εκεί μέσα.

Αν έκανε η κα Χαζάπη τον κόπο  να διαβάσει την υπ’ αρ. 40/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και την απόσυρση του τελευταίου θέματος της συνεδρίασης της 5-2 -2019 του ίδιου συλλογικού οργάνου, θα διαπίστωνε  εύκολα πόσα ψέματα έχει καταφέρει να αραδιάσει σε μια κόλα  κίτρινο χαρτί.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

Γράφει η κα Χαζάπη (για  την κατά παραγγελία Καλαφατέλη αγωγή του 2014) : «Ουδέποτε ο κ Βασιλείου πήρε  από την Οικονομική Επιτροπή την εντολή  να εκπροσωπήσει το Δήμο στην αγωγή αυτή».

Η αλήθεια είναι ότι η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε «την υποβολή δηλώσεως παραίτησης από το δικόγραφο της με ΓΑΚ  97905 – ΑΚΔ 2738/14 αγωγής του Δήμου κατά την ορισθησομένη ημερομηνία συζήτησης αυτής στις 07/02/2019 με αρ.πιν. 6 ενώπιον του Π.Πρ.Αθ. ως και σε κάθε άλλη που τυχόν ορισθεί μετ’ αναβολή ή στην επαναφορά της με κλήση λόγω  ματαίωσης αλλά και σε κάθε επιτρεπόμενο στάδιο, εξουσιοδοτώντας ταυτόχρονα τον δικηγόρο του Δήμου Ιωάννη Βασιλείου για την παράσταση και υποβολή της δηλώσεως αυτής»  (ΑΟΕ 40/2019).

Γράφει η κα Χαζάπη ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου διόρισε  δικηγόρο για την εκπροσώπηση του Δήμου στην ποινική υπόθεση των Σχολικών Επιτροπών που εκδικαζόταν στις 6-2-2019 από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε κανένας τέτοιος διορισμός και ότι το γεγονός αυτό τελούσε  σε απόλυτη γνώση της κας Χαζάπη, αφού η ίδια ήταν παρούσα στο εν λόγω δικαστήριο και  γνώριζε εξ ιδίας αντιλήψεως πως αιτίες της αναβολής της δίκης ήταν  αφενός ότι η δικηγόρος της Σχολικής Επιτροπής δεν είχε έγκαιρα προετοιμαστεί και αφετέρου ότι  ο Δήμος δεν είχε προλάβει να ορίσει εξωτερικό δικηγόρο.

Στη συνέχεια, η κα Χαζάπη αναφέρεται σε διάφορα φαιδρά, όπως π.χ. ότι η αγωγή δεν κοινοποιήθηκε στην κυρίως εναγομένη (η οποία, σημειωτέον, βρίσκεται στον άλλο κόσμο), ότι, δήθεν,  ο Δήμαρχος δεν εκπροσώπησε τον Δήμο (καθ’ ην στιγμή, βάσει της 39/2019 ΑΟΕ τον Δήμο εκπροσωπούσε νόμιμα ο δικηγόρος του) ή ότι το κοινό διασκέδαζε με τον δικηγόρο του Δήμου.

Ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι οι πιο πάνω γελοιότητες είναι ανάξιες σχολιασμού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  είναι πλέον η βέβαιον ότι η «ενημέρωση» της κας Χαζάπη πηγάζει από άτομο το οποίο και αυτό προ πολλού έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.

Τι να πει κανείς; Δεν έχει καταλάβει η κα Χαζάπη ότι «με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θα αλληθωρίζεις ;»

Διευκρίνηση: Η “κυρίως εναγομένη (η οποία, σημειωτέον, βρίσκεται στον άλλο κόσμο)”,  στην οποία αναφέρεται η ανακοίνωση των “Ανοιχτών Οριζόντων”,  έχει αποβιώσει προ πολλού. Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του διαβόητου οικοπέδου της Δροσιάς, ονόματι Μολφέτα. Πως λοιπόν θα μπορούσε άραγε να της κοινοποιηθεί η αγωγή;

 

 

 

 

 

Categories: ΝΕΑ