ΝΕΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ: «ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ»

Από τις πιο σοβαρές και αξιοπρεπείς υποψηφιότητες στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η οδοντίατρος Μαρία Στυλιανού από την Ανοιξη, η οποία ενσωματώθηκε στο συνδυασμό του Δημάρχου Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο facebook  η νεαρή επιστήμονας εκφράζει προσωπικές σκέψεις για το πως θέλει την πόλη στην οποία διαμένει μόνιμα τα τελευταία 20 πολλά χρόνια, αλλά και για ποιά πράγματα σκοπεύει να δουλέψει.

Μαρία Στυλιανού

Μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στην Άνοιξη όπου ασκώ το επάγγελμα της χειρουργού οδοντίατρου επί 20 χρόνια.

Είμαι διαζευγμένη, προστάτης μονογονεϊκής οικογένειας και μεγαλώνω την 9χρονη κόρη μου Μαρκέλλα-Δήμητρα, μαθήτρια της 3ης Τάξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά κρατάει πολλά χρόνια. Προσφέρω εθελοντικά σε δράσεις που αφορούν στην μονογονεϊκότητα. Συνεργάζομαι με την Κιβωτό του κόσμου όπου προσφέρω δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά του πατέρα Αντώνιου. Είμαι εθελόντρια σε αντικαρκινικές οργανώσεις, όπου είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη μετά από τις δύσκολες προσωπικές μου εμπειρίες.

Πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να ασχοληθώ και με τα κοινά του Δήμου. Πάντα με τη δική σας ΣΤΗΡΙΞΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά σε θέματα Παιδείας, Υγείας και Πολιτισμού. Πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά και στους κατοίκους του Διονύσου, σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες.
Φυσικά με απασχολούν και όλα τα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας όπως το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, τα σκουπίδια, οι κεραίες, το ΟΔΙΚΟ δίκτυο, τα σχολεία ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, η λειτουργικότητα τους και η υγιεινή τους, ο εξωραϊσμός του Δήμου ώστε να γίνει πόλος έλξης για τη νεολαία μας, για πολίτες, αλλά και για τους τουρίστες αφού δεν έχουμε καταφέρει να αξιοποιήσουμε τουριστικά σημαντικά μνημεία της περιοχής.

Στις σκέψεις μου είναι η δημιουργία ενός Δημοτικού Θεάτρου όπου θα γίνεται όλη η καλλιτεχνική δραστηριότητα του δήμου μας εκεί με όλες τις θεατρικές μας ομάδες και τις χορωδίες μας και που μαζί με τα «Διονύσια», ο Δήμος θα μπορούσε να αφήνει κάθε χρόνο το καλλιτεχνικό του στίγμα.
Οραματίζομαι επίσης ένα δημοτικό Κολυμβητήριο και φυσικό αέριο σε κάθε γειτονιά. Οραματίζομαι έξυπνες πόλεις με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με διαχείριση αποβλήτων βιομάζα και ενέργεια, τεχνολογίες περιβάλλοντος που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας και θα αναδείξουν έναν εύκολο κι ανθρώπινο τρόπο διαβίωσης μέσα στις πόλεις του Δήμου μας.
Η ψήφος μας έχει δύναμη έχει αξία και πρέπει να δοθεί με σύνεση σκέψη και προσοχή .
Πρέπει να δοθεί για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ του τόπου μας όσο ουτοπικό κι αν ακούγεται αυτό.

«Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη.»

– Είναι επιβεβλημένο οι ελεύθεροι να έχουν συναίσθηση ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα.

Δημοσθένης, 384-322 π.Χ., Αθηναίος ρήτορας

 

 

Categories: ΝΕΑ