ΝΕΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ  BULLYING ΑΠΟ ΛΙΤΣΑ ΚΑΝΑΚΑΡΗ

Μια σοβαρότατη καταγγελία έκανε σήμερα η κ Λίτσα Κανακάρη, η οποία ανέλαβε πριν λίγο καιρό την προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ούτε λίγο, ούτε πολύ η 37χρονη λογίστρια, που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» αποκαλύπτει ότι δέχεται συκοφαντικές επιθέσεις στο διαδίκτυο και έχει πέσει θύμα ιντερνετικού εκφοβισμού. Καταλήγοντας η κ Κανακάρη τονίζει πως δεν πρόκειται να υποκύψει στο βρώμικο πόλεμο που έχουν κάποιοι ξεκινήσει εναντίον νέων ανθρώπων, που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά, ούτε θα κάνει πίσω.

 

Λίτσα Κανακάρη

Η επιλογή μου να αναλάβω την Α’βαθμια και να ζητήσω την ψήφο των ανθρώπων εδώ στην περιοχή μου έγινε με μεγάλη χαρά και μεγάλη όρεξη να κάνω ότι μπορώ για τον τόπο μου! Εχετε ξεκινήσει έναν βρώμικο και αηδιαστικό πόλεμο σε νέους ανθρώπους αφήνοντας και την παραμικρή υπόνοια τσίπας και σεβασμού κάτω από τους τεράστιους τόνους λάσπης σας.. Δεν κάνουμε πίσω θα σας πω και δεν θα υποκύψουμε στο άτιμο ιντερνετικό εκφοβισμό σας! Μπορείτε να λέτε οτι θέλετε , σας μάθαμε και ευτυχώς σας μαθαίνουν και όλοι σιγά σιγά!
Λυπάμαι μόνο για τους επικεφαλείς σας , που δηλώνουν τιμητές του πολιτικού πολιτισμού όλων.. Λίγο ντροπή..
Συνεχίζουμε!

 

Η Λίτσα Κανακάρη χαλαρά.

Χθες στις 1:46 μ.μ.

Ο κος Μιχιωτης μετά από πολυήμερες αναφορές σε εμένα και τον δήμαρχο οτι δεν του απαντάμε για θέματα της σχολικής επιτροπής αποφάσισε να με μπλοκάρει μετά από απαντήσεις που προφανώς δεν ήθελε γιατί δεν τον βολεύουν να συνεχίσει την λασπολογία και την προπαγάνδα!

Προχωράμε μπροστά και αποπαρασιτωνουμε!

Η σχολική κοινότητα θα μας κρίνει.

ΥΓ Την Α’βαθμια θα την σέβεστε κύριε μου!

 

 

Categories: ΝΕΑ