ΝΕΑ

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΕΣ…

Τι σου είναι η ζωή και πως τα φέρνει καμιά φορά… Ανατρέχοντας στο παρελθόν και ψάχνοντας παλαιότερα …αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που είχαν τότε στόχο τον κ Γιάννη Καλαφατέλη πέσαμε φάτσα-κάρτα πάνω στο ακόλουθο, με ημερομηνία, 7 Μαρτίου 2014, της «Διονυσοσκουφίτσας».

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Ένας αξιολύπητος αγαπητικός

Πόσο  απελπισμένος πρέπει να είναι ένας απερχόμενος δήμαρχος, για να εκτίθεται τόσο ανεπανόρθωτα όπως ο δικός μας;

Ώστε να ψάχνει να βρει τρόπους να εξαγοράσει ψηφαλάκια από τους τοπικούς συλλόγους, μοιράζοντάς τους 200.000 ευρώ από τον δημοτικό προϋπολογισμό, χωρίς να τους ζητά κανέναν απολογισμό για τις παλιότερες επιδοτήσεις.

Και την ίδια στιγμή να δίνει μόλις 30.000 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – για το οποίο, θυμίζω, έχυνε κροκοδείλια δάκρυα.

(Η προκλητική  αυτή εισήγηση εξώθησε προχθές στην Οικονομική Επιτροπή τον “δικό του” δ.σ., τον κ. Παπαχαρτοφύλη, να ζητήσει ν’ αντιστραφούν τα ποσά.)

Και πού ‘σαι ακόμα….

Σήμερα το μεσημέρι, στη λαϊκή του Αγίου Στεφάνου, στελέχη και συγγενείς της δημοτικής αρχής, μοίρασαν σε όσες γυναίκες βρισκόντουσαν εκεί, τρεις κούτες με τριαντάφυλλα (!) που το καθένα τους είχε και καρτούλα που έγραφε (επί λέξει):

Αύριο είναι η μέρα σου !!

Χρόνια πολλά από σήμερα !!

Γιάννης Καλαφατέλης

(The flowers to the madame, που λέει κι ο γνωστός αοιδός – και ‘συνάδελφος’ του δημάρχου στις πίστες…)

Λουλούδια κι άγιος ο Θεός, λοιπόν! Έτσι αντιλαμβάνεται τη μέρα της Γυναίκας ο δικός μας… Μετά τη κακοποίηση του Εθελοντισμού, ήρθε η σειρά της Γυναίκας. No problem. Ο καλός ο μύλος τ’ αλέθει όλα…

Ξεφτίλα…. ξεφτίλα κι αθλιότητα… Με τα λεφτά των άλλων φυσικά, τα δικά μας…

Σκέφτομαι πόσο πολύ ταιριάζει ο Καλάφι με τους καυστικούς στίχους του Γεώργιου Σουρή, που δημοσιεύει η σημερινή Οδός Διονύσου:

Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.

Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

Μοιάζει σα να τον ήξερε προσωπικά ο Σουρής, αυτόν τον αξιολύπητο αγαπητικό της βοσκοπούλας. 

ΥΓ. Δέκα βδομάδες τους μείνανε!

Αναρτήθηκε από Διονυσοσκουφίτσα στις 3:07 μ.μ.

 

*Σημείωση dionysospost: Να δούμε τώρα θα ξαναμιλήσει για τις επιχορηγήσεις χωρίς απολογισμό σε αθλητικά σωματεία ο «Διονυσοσκουφίτσος» (κατά τον Δημότη Διονύσου ή Dimotisd.blogspot.com), ή «Θείος Νώντας», ή «Alexandros Tzogias» (ή λέγε απλά Στέφανο Μιχιώτη);

 

Categories: ΝΕΑ