ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Δροσιάς, τιμώντας με την παρουσία του το σύλλογο, αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική, πρωταθλητή Ευρώπης (1987) Νίκο Λινάρδο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Πιπινιός» χθες-βράδι σε μια κατάμεστη αίθουσα από γονείς αθλητών και φίλους της ομάδας.

«Στο μπάσκετ στόχος είναι να βάλουμε το καλάθι, αλλά και να μη το βάλουμε πάλι έχουμε κερδίσει πολλά με την προσπάθεια. Και για να μπει ένα καλάθι πρέπει να γνωρίζετε πως έχουν δουλέψει και έχουν συνεργαστεί όλοι οι παίκτες της πεντάδας» τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Μάλιστα, ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, προσωνύμιο το οποίο του κόλλησαν Ισπανοί και Έλληνες δημοσιογράφοι  από την τρομερή άμυνα που έπαιζε πέραν όλων των άλλων εκπληκτικών προσόντων του, χάρισε και μια μπάλα με ανεξίτηλη την υπογραφή του, η οποία μπήκε σε κλήρωση και ήταν το ιδιαίτερο δώρο της βραδιάς.

2-9

Παρέστη επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ κ Γιάννης Αλεξόπουλος, ο οποίος έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Από πλευράς διοίκησης της Νίκης Δροσιάς μίλησε ο αντιπρόεδρος κ Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος αναφέρθηκε στα σπουδαία έργα αθλητικών υποδομών της διοίκησης του Δήμου Διονύσου.

«Αναβαθμίσαμε τα κλειστά γήπεδα Διονύσου και Αγίου Στεφάνου, τοποθετώντας ξύλινο δάπεδο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση νέων πλαστικών χορτοταπήτων τελευταίας γενεάς στα γήπεδα ποδοσφαίρου Αγίου Στεφάνου, Δροσιάς, Άνοιξης, Διονύσου και Κρυονερίου. Είμαστε κοντά στον αθλητισμό και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ό, τι μπορούμε» επισήμανε ο κ Δελαγραμμάτικας.

Ο κ Γιάννης Καλαφατέλης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, παραβρέθηκε επίσης, δηλώνοντας πως είναι φίλος του μπάσκετ. Κατά την ομιλία του ωστόσο μπέρδεψε τη Νίκη Δροσιάς, στην εκδήλωση της οποίας ήταν, με τη Νίκη …Ρέντη, που  απέχει χιλιόμετρα μακριά. Τι να γίνει; Συμβαίνουν κι αυτά τα απίθανα…

3-5

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΝΕΑ