ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΗ ΛΙΤΣΑ  ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ

Άλλη μια νέα υποψηφιότητα καλωσορίζει στην παράταξή του «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης, γνωστοποιώντας βιογραφικά στοιχεία, κατά την πάγια τακτική που ακολουθείται με τους 27 καινούριους οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση της 30ης Ιανουαρίου. Η κ Κανακάρη είναι λογίστρια, μητέρα που δραστηριοποιείται στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής και εδώ και δύο μήνες Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» την Λίτσα Κανακάρη.

Η Ευαγγελία (Λίτσα) Κανακάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δροσιά. Είναι μητέρα δίδυμων κοριτσιών 10 ετών που φοιτούν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Είναι απόφοιτος οικονομικής σχολής και ασκεί το επάγγελμα της λογίστριας σε ανώνυμες εταιρείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία έξι χρόνια δραστηριοποιείται στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής, στους οποίους και έχει θητεύσει ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος.

Από τον Δεκέμβριο του 2018 και έχοντας διατελέσει επί τρία χρόνια μέλος της, είναι πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου.

αρχείο λήψης

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ