ΠΡΟΣΩΠΑ

ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Από τις πιο παλιές οικογένειες του Αγίου Στεφάνου είναι ο Ανδρέας Παπαστεφανίδης, που συντάχτηκε και αυτός με την παράταξη του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Με σπουδές στο marketing και τις τεχνικές πωλήσεων, επιχειρηματίας με δραστηριότητα στην  Αυστρία, επέστρεψε πρόσφατα στην παλιά του γειτονιά και το πατρικό του. Ο κ Παπαστεφανίδης είναι πολίτης του κόσμου με άποψη και μεγάλη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ο Δήμαρχος κ Ζαμάνης τον καλωσόρισε στο συνδυασμό του και έδωσε στη δημοσιότητα βιογραφικά του στοιχεία.

 Διονύσης Ζαμάνης 

Ο Ανδρέας Παπαστεφανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Τελείωσε το Λύκειο στην Ερυθραία, ακολούθησε σπουδές στο Marketing και εξειδικεύτηκε στις τεχνικές πωλήσεων και εμπορικής στρατηγικής.

54257850_10213062753179339_3272844695360765952_n

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του, 26 μήνες στο πολεμικό ναυτικό όπου εκπαιδεύτηκε ως δύτης στην μονάδα υποβρυχίων καταστροφών, εργάσθηκε σε πολυεθνικές εταιρείες για περίπου 12 χρόνια. Στη συνέχεια, δημιούργησε τη δική του εταιρεία στον τομέα του βιβλίου, των εκδόσεων και της εμπορίας ειδών χαρτικών. Τα τελευταία 10 χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αυστρία, αναπτύσσοντας επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφάσισε να διαμείνει στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο δήμο Διονύσου.

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ