ΝΕΑ

ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ»

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου «οι δύο πιο αποτελεσματικοί υπουργοί της κυβέρνησης» Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, κατά τον κ Τάκη Μίχαλο, πρόεδρο του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών),  αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στο κυβερνητικό έργο και το τέλος των μνημονίων, προσπαθώντας να περάσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις ημέρες που έρχονται. Δήλωσαν ευθαρσώς τη στήριξή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο της παράταξης «Μαζί για τον Διόνυσο» κ Νίκο Κλήμη, καταθέτοντας δημοσίως την πεποίθησή τους ότι θα μπει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Μαϊου. Όλα αυτά στην πολιτική εκδήλωση με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα, που είχε θέμα: «Έξυπνη Πόλη και Αστικές Υποδομές».

IMG_1145

«Τα διόδια τελικά δεν μπήκαν» τόνισε ο υπουργός μεταφορών και υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, που μίλησε πρώτος, παραθέτοντας κατόπιν όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν επί θητείας του, από την Ιονία Οδό μέχρι την επικείμενη αναλογική ηλεκτρονική χιλιομετρική χρέωση, στη βελτίωση του σιδηροδρομικού δικτύου και των αστικών συγκοινωνιών, αλλά και το ηλεκτρονικό εισιτήριο που προωθείται.

18

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς με τη σειρά του αναφέρθηκε στην ψηφιακή εποχή που έρχεται και στις νέες τεχνολογίες, οι οποίες αναμένεται να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

IMG_1147

Από τις εξέχουσες παρουσίες ξεχωρίζει του Προέδρου της Βουλής κ Νίκου Βούτση και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, Γιάννη Δέδε. Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Κοροβέσης και Γιάννα Τσούπρα, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και Κωστής Κουριδάκης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αντιδήμαρχοι του Δήμου Διονύσου, δημοτικοί σύμβουλοι, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, μητέρα της Χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, κ.α.

IMG_1126

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 10+1 Ν.ΚΛΗΜΗΣ

Η εκδήλωση άνοιξε συμβολικά με το νεαρό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, φοιτητή της Γυμναστικής Ακαδημίας, Φαμπιάνο Κούκα από τη Ροδόπολη να προλογίζει τους υψηλούς προσκεκλημένους, ενώ κατόπιν ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Διόνυσο» Νίκος Κλήμης ανακοίνωσε άλλους δέκα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι είναι:

-Θόδωρος Βολάκης (Άνοιξη), μηχανικός.

-Θανάσης Μπουρνάκης (Δροσιά) εργαζόμενος στις αστικές συγκοινωνίες.

-Έλλη Δέδε  (Άνοιξη), εκπαιδευτικός, κριτικός λογοτεχνίας.

-Ανδρέας Βελέντζας (Κρυονέρι), επιχειρηματίας, με οικονομικές σπουδές.

-Κώστας Δημητρέλης (Άγιος Στέφανος), ιδιωτικός υπάλληλος, προπονητής μπάσκετ.

-Σταύρος Καπελούζος (Ανοιξη), τηλεοπτικός παραγωγός.

-Γιάννης Κονδύλης (Άνοιξη), βιοτέχνης, ελεύθερος επαγγελματίας.

-Στεφανία Μαυρικίδου (Διόνυσος), συνταξιούχος, πρώην  στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

-Φιλιώ Μπουτζούνη (Διόνυσος), υπάλληλος ΕΛΤΑ.

-Βαγγέλης Τεροβίτης (Άγιος Στέφανος), αστικές συγκοινωνίες.

-Αντιγόνη Χατζηαθανασίου (Κρυονέρι), βιολόγος, ιχθυολόγος, εκλεγμένη τοπική σύμβουλος.

26

Categories: ΝΕΑ