ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΪΧΟΣΟΓΛΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ Ο ΖΑΜΑΝΗΣ

Τη δικηγόρο Κατερίνα Μαϊχόσογλου, πρόεδρο του εξαιρετικά δραστήριου σωματείου «ΟΙΟΝ», καλωσορίζει σήμερα στο συνδυασμό του «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ο Δήμαρχος κ Διονύσης Ζαμάνης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων υποψηφίων που συντάχτηκαν μαζί του.

cebacebc

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες», την Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

H Κατερίνα Μαϊχόσογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή επί σειρά ετών, διατηρώντας Δικηγορικό Γραφείο στην Άνοιξη.

Είναι παντρεμένη με τον μηχανικό Βασίλη Ψυχογυιό με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τη Χριστίνα, φοιτήτρια-Πολιτικό Μηχανικό και τον Δημήτρη, μαθητή του Λυκείου Αγ.Στεφάνου.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του πρώτου Δημοτικού Αγίου Στεφάνου για 6 έτη με ιδιαίτερα αξιόλογο έργο, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου.

Από το Μαϊο του 2012, εκλέγεται στη θέση του Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου «ΤΟ ΟΙΟΝ» Αγ. Στεφάνου, έχοντας συμβάλλει καταλυτικά στην ανάπτυξη του Σωματείου, τόσο στο τμήμα Στίβου, όσο και στο τμήμα Μπάσκετ.

Ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε δράσεις εθελοντισμού και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής πάντοτε με συναινετικό πνεύμα. Στόχος της είναι η επίτευξη συνεργασίας και συλλογικότητας στο πλαίσιο των δομών διοίκησης του Δήμου, αλλά κυρίως η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της αυτοδιοίκησης και η αλληλεγγύη προς τον συνδημότη. Η αγάπη της για την περιοχή και η εντιμότητά της αποτελούν βασικούς οδηγούς στην ενασχόληση με τα κοινά που επί χρόνια υπηρετεί με επιτυχία.

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ