ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΟ ΝΤΙΝΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΩΤΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ

Ένα ακόμη μέλος της παράταξής του, «Ανοιχτοί Ορίζοντες», το Ντίνο Σχηματαριώτη από την Άνοιξη, συστήνει ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης, παρουσιάζοντας βιογραφικά του στοιχεία.

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» τον Ντίνο Σχηματαριώτη.

Ο Κωσταντίνος (Ντίνος) Σχηματαριώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνοιξη, με πατέρα από το Μπογιάτι και μητέρα από την Άνδρο (το γένος Ίσσαρη). Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Αναστασιάδου από τον Άγιο Στέφανο και έχουν δύο παιδιά, τον Μιλτιάδη και τον Έκτορα.

53881533_10213098133863834_5303892497225744384_n

Είναι συνταξιούχος ηλεκτρολόγος – φωτιστής θεάτρου και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και την ξυλογλυπτική. Έχει λάβει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο πλαίσιο πάντα εκδηλώσεων των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων.

Με τα κοινά ασχολείται από πολύ παλιά. Διετέλεσε μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και, για πολλά χρόνια, αντιπρόεδρος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Επίσης υπήρξε μέλος του Ν.Π. «ΕΣΤΙΑ» από το 2014 έως το 2017.

Το πιστεύω του:

«Με στόχο τον πολιτισμό και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Διονύσου και τη δημιουργία λαογραφικού μουσείου αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόσκληση του δημάρχου Διονύση Ζαμάνη να συμμετάσχω

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ