ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΜΚΟΤΟΥ

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 15χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Κομκοτού που νοσηλεύεται από χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Η δεύτερη αξονική τομογραφία, που έγινε αργά χθες το βράδυ, ήταν καθαρή, τόσο όσον αφορά τον εγκέφαλο, όσο και τον αυχένα. Οι γιατροί με βάση αυτό το στοιχείο θεωρούν ότι η εξέλιξη από εδώ και πέρα θα είναι ομαλή, καθώς ο τραυματισμός στο ζυγωματικό και την άνω γνάθο δεν τους προβληματίζει ιδιαίτερα. Εκτιμάται πως σύντομα, ίσως και αύριο, ο Γιάννης θα βγει από την Εντατική, όπου παραμένει για προληπτικούς λόγους.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, θυμίζουμε, τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή το πρωί κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στη Δόξα Άνοιξης και τη Νίκη Δροσιάς στο γήπεδο Σταμάτας. Η σύγκρουση με αντίπαλο ήταν σφοδρή, καθώς ο επιθετικός της Νίκης Δροσιάς κτύπησε με το γόνατο τον Κομκοτό στο πρόσωπο τη στιγμή που εκείνος επιχειρούσε έξοδο για να διώξει τη μπάλα.

Η περιπέτεια του 15χρονου ταλαντούχου παίκτη της Δόξας έχει συγκινήσει ολόκληρη την αθλητική οικογένεια της περιοχής, που δεν έχει σταματήσει τις τελευταίες ώρες με τηλεφωνήματα, μηνύματα, ανακοινώσεις να εύχεται στους γονείς και την οικογένειά του ταχεία ανάρρωση.

Ο πατέρας του Γιάννη, Βασίλης Κομκοτός, πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και νυν δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το ακόλουθο ευχαριστήριο για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του κόσμου:

Βασίλης Κοκμοτός

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ …

Σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου που ευχηθήκατε και προσευχηθήκατε για την υγεία του Γιάννη μας.
Η συμπαράστασή σας και το άμεσο ενδιαφέρον που δείξατε στην οικογένεια μου και ειδικά στον Γιάννη, μας οπλίζει με θετική ενέργεια και μας βοηθά να ξεπεράσουμε τη δύσκολη στιγμή.
Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ευχαριστούμε τον γιατρό του αγώνα κο Αργυρή Παλαμαρτζή που επιλήφθηκε στο περιστατικό άμεσα και αποτελεσματικά, με την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι εξετάσεις του πρώτου 24ώρου είναι καλές και χωρίς ανησυχητικά ευρήματα. Παρομοίως καλή είναι και η γενικότερη κλινική εικόνα.
Στο προ ολίγου επισκεπτήριο ανοίξαμε με τον Γιάννη δικά μας θέματα συζήτησης, που είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ