ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΛΙΟΥΣΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ

Άλλον έναν καινούριο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξή του «Ανοιχτούς Ορίζοντες», τον Βαγγέλη Μπαλιούση από την Άνοιξη, καλωσορίζει ο Δήμαρχος κ Διονύσης Ζαμάνης. Κατά την πάγια τακτική που ακολουθείται στη σχετική ανακοίνωση περιέχονται βιογραφικά στοιχεία του κ Μπαλιούση, τα οποία δημοσιοποιούνται.

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» τον Ευάγγελο Μπαλιούση.

Ο Ευάγγελος Μπαλιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνοιξη όπου και διαμένει μόνιμα. Γόνος της γνωστής στην περιοχή οικογένειας Μπαλιούση, είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Κυρήνη Φωτοπούλου με την οποία έχουν ένα παιδί.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, συνιδιοκτήτης εταιρείας που εμπορεύεται ανταλλακτικά οργάνων μέτρησης (ταχογράφων).

Από νεαρή ηλικία τον κέρδισε ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο. Υπήρξε αρχικά ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια έγινε διοικητικό μέλος του Α.Ο. Άνοιξης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν γίνει πραγματικά σημαντικά βήματα προόδου στις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας» δήλωσε. «Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα γι΄ αυτό και αισθάνθηκα την ανάγκη να συμβάλλω και εγώ, με όποιον τρόπο μπορώ, προς αυτόν τον σκοπό. Θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι η μοναδική αξιόπιστη πρόταση για να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο, φιλικό περιβάλλον για εμάς και τις οικογένειές μας».

55244604_10213133460386975_7550106714532478976_n

 

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ