ΝΕΑ

Γ.ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

Τις σκέψεις και προτάσεις του για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής δημοσιοποίησε ο Γιάννης Νικητόπουλος, πρώην Δήμαρχος Άνοιξης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Εύπολις». Αναλυτικά:

“Είναι στις ώρες αιχμής, που η αγανάκτηση των οδηγών, αλλά και των διερχομένων πεζών χτυπάει κυριολεκτικά, κόκκινο… Το πρόβλημα διογκώνεται με τον καιρό και απαιτείται λύση, τώρα!
Εδώ και 10 χρόνια, η μελέτη παρεμβάσεων και διευθετήσεων στον κεντρικό άξονα Λ. Μαραθώνος-Χελμού-Κρυονερίου είναι ολοκληρωμένη. Απομένει η επικαιροποίηση, η χρηματοδότηση και εφαρμογή της μετά από Δημόσια Διαβούλευση.

24174593_192649517965231_3825833218130688607_n
Η εσωτερική μετακίνηση με μικρά λεωφορεία μεταξύ των Δημοτικών Κοινοτήτων και του σταθμού του Προαστιακού Αγ. Στεφάνου επίσης αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Ταυτόχρονα, απαιτούνται ενέργειες για υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής ή κατασκευής άλλης μιας γέφυρας στον Αγ. Στέφανο, παράλληλα με την δημιουργία θέσεων στάθμευσης και την κατασκευή του νέου σταθμού στο Κρυονέρι, ενώ επιβάλλεται να γίνει προσπάθεια για αύξηση των δρομολογίων του Προαστιακού, αλλά και εφαρμογή αστικού εισιτηρίου. Τέλος, τι να πούμε, για το απαράδεκτο φαινόμενο, των σκουπιδιών στα πρανή της σιδηροδρομικής γραμμής, που θυμίζει χώρα του «τρίτου κόσμου»…

Γιάννης Νικητόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος”.

Categories: ΝΕΑ