ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ “ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”

Την οδοντίατρο Μαρί Στυλιανού από την Άνοιξη συστήνει στο ευρύ κοινό η παράταξη “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη, δίνοντας στη δημοσιότητα βιογραφικά της στοιχεία. Αναλυτικά:

Με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» η Μαρία Στυλιανού

Η Μαρία Στυλιανού μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Άνοιξη ως χειρουργός οδοντίατρος. Ειδικεύεται στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με υπολογιστικά καθοδηγούμενη χειρουργική και χειρουργικούς νάρθηκες ακριβείας.

Είναι διαζευγμένη, μητέρα της 9χρονης Μαρκέλλας – Δήμητρας,  μαθήτριας της Γ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης.  Ασχολείται από ετών  με τα κοινά προσφέροντας εθελοντικά σε δράσεις που αφορούν στην προστασία της μονογονεϊκής οικογένειας, παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» του πατέρα Αντώνιου, ενώ οι προσωπικές, δύσκολες, εμπειρίες της αποτέλεσαν την αφορμή για την συμμετοχή της και σε αντικαρκινικές οργανώσεις, όπως το «Άλμα Ζωής».

 «Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά σε θέματα Παιδείας, Υγείας και Πολιτισμού” υπογραμμίζει. “Μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας και στους κατοίκους του Διονύσου, σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες. Μπορούμε να εστιάσουμε στα καθημερινά μας προβλήματα αλλά και στον εξωραϊσμό του Δήμου ώστε να γίνει πόλος έλξης για τη νεολαία μας, για τους πολίτες, αλλά και για τους τουρίστες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, με τη δική σας ΣΤΗΡΙΞΗ!»

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ