ΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΗ ΝΙΝΟ ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ

Άλλη μια υποψηφιότητα με την παράταξή του «Ανοιχτούς  Ορίζοντες» καλωσόρισε σήμερα ο Δήμαρχος κ Διονύσης Ζαμάνης. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα (Νινό) Ταγκαλάκη από τον Άγιο Στέφανο, καθηγήτρια πιάνου. Η ανάρτησή του στο  facebook:

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» την Κωσταντίνα (Νινό) Ταγκαλάκη.

Η Κωσταντίνα (Νινό) Ταγκαλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μόνιμα στον Άγιο Στέφανο. Είναι μητέρα τριών παιδιών, του Εμμανουήλ πτυχιούχου Φυσικοθεραπείας και με μουσικές σπουδές, της Ηρούς ασκούμενης δικηγόρου Αθηνών και της Μάρας τελειόφοιτης Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

56795608_10213199219430910_5871635552545013760_n (1)

Αποφοίτησε από το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης και εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Παλλήνης. Έχει δίπλωμα πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών Αντίστιξης και Φούγκας, με άριστα. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Εθνικό Ωδείο παρουσιάζοντας στις εξετάσεις μαθητές για πτυχία πιάνου, με άριστη επίδοση. Συμμετέχει επίσης στη διοργάνωση και εκτέλεση συναυλιών καθοδηγώντας τους νέους μουσικούς.

Στο παρελθόν, έχει συμμετάσχει στα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Σταμάτα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως γραμματέας του πολιτιστικού Σταμάτας – Σπατών του Δήμου Διονύσου, με στόχο τη δημιουργία οικισμού προ του 1923 για τις περιοχές Παλαιοσταμάτας – Σπατών Σταμάτας.

«Στόχοι μου είναι τόσο η βελτίωση της πολιτιστικής – καλλιτεχνικής εικόνας του τόπου μας, με τη διοργάνωση μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων, όσο και η προάσπιση των δικαιωμάτων και η βελτίωση των συνθηκών όλων των αδέσποτων ζώων» υπογραμμίζει η κ Ταγκαλάκη. «Ας μην ξεχνάμε ότι για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν τα αδέσποτα ζώα στο δρόμο, οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς καθώς, μόλις τα βαρεθούμε και αντιληφθούμε ότι χρειάζονται φροντίδα, δεν διστάζουμε να τα εγκαταλείψουμε».

 

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ