ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ

Άλλη μια υποψηφιότητα ανακοίνωσαν οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», η παράταξη του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη. Πρόκειται για τον Βασίλη Κριεμάδη από τον Άγιο Στέφανο, ελεύθερο επαγγελματία, πρώην μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού «Ο Θέσπις».

Το δελτίο Τύπου:

Σταθερά στους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» ο Βασίλης Κριεμάδης.

Ο Βασίλης Κριεμάδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Στέφανο.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με διάφορες επιχειρήσεις στον Αγιο Στέφανο ενώ σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών εργασιών.

.jpg

Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με τα κοινά. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου «ΘΕΣΠΙΣ» για δύο χρόνια, από το 2015 έως 2017.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω στον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα και πιστεύω ότι η μόνη καθαρή και αξιόπιστη πρόταση είναι αυτή των Ανοιχτών Οριζόντων, της παράταξης με την οποία θέτω και υποψηφιότητα” δήλωσε. “Η επιθυμία μου να συμμετάσχω στα κοινά υπερβαίνει κομματικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, τα οποία δεσμεύομαι να στηρίξω με συνέπεια και εντιμότητα».

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ