ΝΕΑ

Ν.ΚΛΗΜΗΣ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ»

Την μετατροπή του Δήμου Διονύσου σε πρότυπο δημοκρατίας και ανάπτυξης οραματίζεται ο κ Νίκος Κλήμης, όπως τόνισε χαρακτηριστικά στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής του «Μαζί για τον Διόνυσο» το πρωί, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως της Δροσιάς, επί της Στρατηγού Πετρίτη 4. «Προτεραιότητα έχει το περιβάλλον, ζητάμε από τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό και να αγκαλιάσουν το καινούργιο» ανέφερε μεταξύ άλλων, δίχως πάντως να λείψουν οι αιχμές για “τυχαίες συμπαρατάξεις”, φωτογραφίζοντας το …συνεταιρισμό της «Δύναμης Ευθύνης» του κ Καλαφατέλη και της «Συμμαχίας για τον Πολίτη» του κ Βορριά.

6-4

Τα προβλήματα της καθημερινότητας ο επικεφαλής των «Μαζί για τον Διόνυσο» απέδωσε  σε σύγκρουση συμφερόντων, προτάσσοντας για ακόμη μια φορά τις πέντε διακηρυγμένες αρχές της παράταξης:  συμμετοχικές διαδικασίες, δημοψηφισματική λογική, σεβασμός στους θεσμούς, τακτικοί απολογισμοί και ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Και κατέληξε:

«Θέλουμε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για τις υποδομές, με διαδημοτική συνεργασία, ώστε και οι επόμενοι να είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν. Θέλουμε να καταστήσουμε το Δήμο μας πόλο έλξης, για κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες. Η παράταξη ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο φέρνει την πολιτική αξιοπρέπεια, το διάλογο, τη διαβούλευση και τη συναίνεση, και αφήνει για τους άλλους τις ύβρεις και τις συκοφαντίες».

7-3

Αντί επιλόγου ο κ Κλήμης παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να στείλουν παντού το μήνυμα:

«Είμαστε πολλοί και διαφέρουμε από τους άλλους, είμαστε καλύτεροι και αξιότεροι από τους επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης».

18

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσε η αδελφή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κ Ζανέτ Τσίπρα, επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου κ Στέλιος Κοροβέσης, Β.Σαριλάκη, Α. Τόκας.

10-3

 

Categories: ΝΕΑ