ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο ΣΤ. ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Το Σταύρο Ουσταμπασίδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο από το διαμέρισμα της Δροσιάς, παρουσιάζουν σήμερα οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», η παράταξη του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη. Ο κ Ουσταμπασίδης είναι εκλεγμένος σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Δροσιάς με αναγνωρισμένο έργο κατά τη θητεία του (2014-2019). Το δελτίο Τύπου:

Σταθερά με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» ο Σταύρος Ουσταμπασίδης

Ο Σταύρος Ουσταμπασίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δροσιά όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πατερας δύο παιδιών.

Εργάζεται στις αστικές συγκοινωνίες από το 2002 έως σήμερα, ως οδηγός.

Από το 2014 έως το 2016 διατέλεσε αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Η ΕΣΤΙΑ» και το 2014 πρόεδρος του 2ου Συλλόγου Γoνέων και Κηδεμόνων του 2ου νηπιαγωγείου Δροσιάς. Από το 2015 έως και σήμερα, είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου στον οποίο υπήρξε και αντιπρόεδρος για ένα έτος (2017 – 2018). Το 2014 εκλέχτηκε τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς.

Το «πιστεύω» του:

«Μόνη λύση στο αδιέξοδο που ζούμε είναι οι άνθρωποι με
όραμα, στόχο και προοπτική. Πιστεύω ότι ο Διονύσης Ζαμάνης είναι ένας από αυτούς και αυτός είναι ο λόγος που και αυτήν την τετραετία θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Δικό μου όραμα είναι να βελτιώσω την ποιότητα ζωής των παιδιών μου και των συνδημοτών μου και δεσμεύομαι να εργαστώ προς αυτόν τον σκοπό με τη δική σας ψήφο, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ

 

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ