ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17/5 ΠΗΡΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΝΕΡΑ»

Μεγάλες πόρτες πέρασε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου κ Γιάννης Καλαφατέλης, καθώς είχε κληθεί από την 3η Ειδική Ανακρίτρια κ Λαμπρινάκου προκειμένου να παραλάβει το κατηγορητήριο για το ποινικό κομμάτι της πολύκροτης υπόθεσης των «Νερών του Κρυονερίου». Τελικά πήρε προθεσμία μέχρι τις 17 Μαϊου για να υποβάλλει υπόμνημα με τις απόψεις του και αποχώρησε.

Την ώρα ωστόσο που στην Ευελπίδων εξελισσόταν μια ακόμη σοβαρότατη δικαστική περιπέτεια του επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης», η …αντικειμενική «δημοσιογράφος» κ Μαρία Χαζάπη, αντί να ασχολείται με την είδηση της ημέρας, υπέγραφε και αναρτούσε άρθρο γιατί, λέει, οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων δεν έκαναν απολογισμούς των πεπραγμένων τους. Και προσπαθούσε βεβαίως, συν τοις άλλοις, να κάνει την …αγιογραφία, ενός (και μοναδικού) εκ των επτά, του κ Μανώλη Κόκκαλη.

Είναι αξιοπερίεργη πράγματι αυτή η συμπεριφορά, δεδομένου πως όσες φορές επρόκειτο να καθίσει στο σκαμνί η κ Λαμπρινή Μήλα για τις ατασθαλίες στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή η κ Χαζάπη ήταν πάντα παρούσα, πρώτη και καλύτερη. Άρα τον ξέρει καλά το δρόμο προς τα δικαστήρια.

Γιατί, λοιπόν, δεν πήγε σήμερα στο ρεπορτάζ να έβγαζε και καμιά φωτογραφία, στα πλαίσια πάντοτε της …αντικειμενικότητας, που είναι το σήμα κατατεθέν της;

 

Categories: ΠΟΛΙΤΙΚΗ