ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τα αποσπάσματα του Φύλλου Μεταβολών και Ελλείψεων για εκτέλεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπου αναφέρεται το όνομα του κ Γιάννη Καλαφατέλη, επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης», έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη του Δημάρχου Διονύσου κ Διονύση Ζαμάνη. Φαρδιά-πλατιά στο τέλος του εγγράφου φαίνεται η υπογραφή της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ Αλεξάνδρας Δημητρακοπούλου, που υπολόγισε το έλλειμμα από την παράνομη (ούτως ή άλλως) εμπορία πόσιμου νερού στο ποσόν των 483.502,31 ευρώ.

Το βίντεο συνοδεύεται από την ακόλουθη ανακοίνωση:

 

“Σε πρόσφατο δελτίο Τύπου της «Δύναμης Ευθύνης», σχετικά με έγγραφο που έφεραν στη δημοσιότητα οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», αναγράφεται ότι:

«στο δημοσιοποιημένο απόσπασμα δεν αναφέρεται καμία πληροφορία, που θα επέτρεπε στους πολίτες να διαμορφώσουν σαφή και συνολική εικόνα της υπόθεσης. Δεν περιγράφεται κανένα κρίσιμο πραγματικό περιστατικό, καμία πλημμέλεια που να αποδίδεται στους 17, αλλά ούτε και η νομική βάση τυχόν ευθύνης τους. Το μόνο που αναφέρεται είναι το όνομα του Γ. Καλαφατέλη».

Αυτό το έγγραφο, απλά… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

483.502 λόγοι για να ξέρουν όλοι την αλήθεια!”

Categories: ΒΙΝΤΕΟ