FRONTPAGE

Δ.ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΟΥ: Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΜΟΥ ΕΠΙ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Την περιπέτεια της ένα βροχερό απόγευμα του Δεκεμβρίου του 2011 θυμήθηκε η κ Δέσποινα Πασιπουλαρίδου όταν είδε το βίντεο-ρεπορτάζ της νεαράς και ωραιοτάτης κ Σοφίας Κατσίγιαννη. Η οποία παρεμπιπτόντως αναίρεσε στο παραπέντε την βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση προ καιρού ότι «δεν θα είναι υποψήφια», διότι προφανώς το ξανασκέφτηκε. Άλλωστε, σου λέει, που να θυμούνται οι πολίτες τι είχα πει πριν ενάμιση χρόνο…

Η κ Πασιπουλαρίδου διηγείται λοιπόν:

«Ο κ. Καλαφατέλης και η κα Κατσίγιαννη νομίζουν ότι έχουμε πάθει καθολικό αλτσχάιμερ.
Εγώ όμως δεν ξεχνώ το πως τη γλύτωσα εκείνο το βροχερό απόγευμα-βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2011, όταν έπρεπε επειγόντως να πάω στο σπίτι της μητέρας μου και το αυτοκίνητό μου έπεσε μέσα σε μία τεράστια πλημμυρισμένη χαβούζα που είχε δημιουργηθεί λόγω έργων αποχέτευσης στη συμβολή Αθανασίου Διάκου και Τραπεζούντος, στη Δροσιά.
Ευτυχώς που το πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου μου βρήκε στο ένα πλάι της λακκούβας και τη γλύτωσα μόνο με χρηματική  ζημιά 2.440 Ευρώ.
Εκείνο το απόγευμα, ακριβώς μετά από εμένα, έπεσε μέσα στην λακκούβα η Κα Κοτζιά Αικατερίνη που είχε πάρει το παιδί της από το φροντιστήριο αγγλικών και επέστρεφε σπίτι της.
Το δικό της αυτοκίνητο έμεινε μέσα στη λακκούβα και αναγκάστηκαν περαστικοί να το σπρώξουν και να το βγάλουν διότι είχε αρχίσει να παίρνει νερά και το κοριτσάκι της είχε τρομοκρατηθεί και φώναζε μέσα στο αυτοκίνητο.
Μετά δε που βγήκε και αυτή από τη λακκούβα και περιμέναμε την τροχαία έπεσε μέσα και άλλο αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός του, ενώ περιμέναμε την τροχαία, έφυγε διότι δέχθηκε ένα επείγον τηλεφώνημα.
Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι δεν υπήρχε καμία σήμανση του δρόμου με ειδικές προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης έργων και κατάλληλου φωτισμού που προβλέπονται όταν εκτελούνται έργα.
Εκείνο το απόγευμα-βράδυ, η χαβούζα άνοιξε εκεί λόγω καθίζησης του οδοστρώματος δίπλα στο φρεάτιο διότι τα μπαζώματα ήταν εκτός προδιαγραφών ( δεν τα συμπίεζαν και ήταν εντελώς ¨ χαλαρά ¨ ), με αποτέλεσμα με τις βροχές να έχουμε τις επικίνδυνες καθιζήσεις στα οδοστρώματα των δρόμων.
Γενικότερα τότε η οδήγηση ήταν επικίνδυνη, με κακοτεχνίες και λακκούβες στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου.
Ήδη είχαν σπάσει πάμπολλα αυτοκίνητα στις λακκούβες που είχαν δημιουργηθεί από τις κακοτεχνίες του έργου κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης λόγω παντελούς έλλειψης επίβλεψης του έργου αυτού, τα αποτελέσματα της οποίας βρίσκουμε μπροστά μας ακόμη και σήμερα που οι περισσότερες λακκούβες που δημιουργούνται στο οδικό δίκτυο της Δροσιάς οφείλονται στον ανωτέρω λόγο.
Η ψυχική οδύνη που πέρασα για περίπου ενάμιση έτος ήταν μεγάλη διότι εκτός από το να ξεπεράσω το γεγονός είχα και περιπέτεια και με τον Δήμο επειδή, ενώ υπέβαλα αίτηση με όλα τα σχετικά που απαιτούνταν και εγώ και η κα Κοτζιά, δε μας αποζημίωναν.
Εγώ έφτασα στο σημείο, μετά από ταλαιπωρία περίπου ενάμιση  έτους, να ζητήσω να δω τον ίδιο τον κ. Καλαφατέλη, οπότε, αφού έγινε μία μεγάλη φασαρία στο γραφείο του στον Δήμο (είμαι σίγουρη ότι την θυμάται ακόμη διότι εκείνη την ημέρα κοντέψαμε να αρπαχτούμε στα χέρια), τελικά με πήραν τηλέφωνο την επομένη και μου είπαν να πάω στα γραφεία της εργολήπτριας εταιρίας <ΠΡΟΤΕΚΑΤ ΑΤΕ> και να πάρω τα χρήματα στις 2/8/2013. 
Για του λόγου το αληθές αναρτώ φωτογραφίες της λακκούβας που πήρα την επομένη, το ίδιο βράδυ βάλαμε ένα κάδο ανακύκλωσης για να μην σκοτωθεί κανένας και το πρωί έβαλαν σήμανση , καθώς και έγγραφο της αστυνομίας για το συμβάν».

  • Σημείωση dionysospost: Η μεγάλη φασαρία στο γραφείο του κ Καλαφατέλη, στην οποία αναφέρεται η κ Πασιπουλαρίδου σχολιάζοντας μάλιστα «κοντέψαμε να αρπαχτούμε στα χέρια», ήταν ένα πάρα πολύ σοβαρό επεισόδιο. Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες η κ Πασιπουλαρίδου άρχισε να κυνηγάει τον κ Καλαφατέλη γύρω από το τραπέζι για να τον πλακώσει, αλλά μπήκε στη μέση ο κ Κοντάκης, ο οποίος ήταν παρών, αποτρέποντας τα χειρότερα.

cea0ce9bce91cea4ce95ce99ce91-ce9ace9fcea1ce9fce9bce97-ce91cea0ce9fce96ce97ce9cce95ce99cea9cea3ce97-3-19-12-11_moment-1

cea4ce95ce9bce99ce9ace9f-cea0ce9fce9dcea4ce9fcea5-ce91cea0ce9fce96ce97ce9cce99cea9cea3ce97_moment

ceb2ceb5ceb2ceb1ceb9cf89cf83ceb7-cf84cf81cebfcf87ceb1ceb9ceb1cf83

Categories: FRONTPAGE, ΝΕΑ