ΠΡΟΣΩΠΑ

H ΛΟΥΚΙΑ ΠΕΠΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Άλλη μια νέα υποψηφιότητα παρουσιάζουν σήμερα οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», η παράταξη του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη. Πρόκειται για την κ Λουκία Πέππα, που διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στον Αγιο Στέφανο. Αναλυτικά:

Με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», η Λουκία (Λούσυ) Πέππα

Η Λουκία (Λούσυ) Πέππα, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βάρναβα όπου και διέμενε μέχρι πρόσφατα. Εδώ και λίγο καιρό κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Στέφανο.

Είναι μητέρα τριών αγοριών. Επί 20 χρόνια εργάστηκε στον χώρο της αισθητικής  διατηρώντας δική της επιχείρηση στο Καπανδρίτι.

ΠΕΠΠΑ ΛΟΥΚΙΑ (ΛΟΥΣΥ) (1)

Με τα κοινά ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια. Υπήρξε ιδρύτρια του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα στον οποίο διετέλεσε γραμματέας επί τέσσερα συναπτά έτη. Από το 2010 έως το 2012, παρέδιδε μαθήματα πηλοπλαστικής στα τμήματα ανηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου της Κοινότητας Βαρνάβα. Τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ενεργό μέλος, επί καθημερινής βάσεως, της Ομάδας Αλληλεγγύης «Συνάνθρωπος» Καπανδριτίου.

«Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων μας η ενασχόληση με τα κοινά ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της δικής μας ζωής αλλά και των οικογενειών μας» τονίζει. «Δική μου επιθυμία μου είναι να συμβάλλω με όποιο τρόπο μπορώ στο νέο τόπο όπου πλέον κατοικώ και που ήδη έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου».

 

 

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ