ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

«Η οικογένεια σε στενή συνεργασία με τους παιδικούς σταθμούς» είναι ο τίτλος της 1ης συνάντησης παιδιών που διοργανώνει την Παρασκευή-10 Μαϊου, στο κλειστό γήπεδο Διονύσου, στις 18.00, η «Εστία», το νομικό πρόσωπο του Δήμου Διονύσου που έχει την ευθύνη λειτουργίας των ΚΑΠΗ και των βρεφονηπιακών-παιδικών σταθμών. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του Α’ κύκλου του πολιτιστικού καλοκαιριού, που ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Απριλίου.

Τι θα περιλαμβάνει; Σύμφωνα με την εισήγηση που παρουσιάστηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικών Δομών κ Παναγιώτη Τσούκα, στη συνεχή προσπάθεια της διοίκησης των Παιδικών Σταθμών για σταθμούς πρότυπα και καινοτομία «εφαρμόστηκε φέτος μία σύγχρονη μέθοδος, η μέθοδος Project, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να διερευνούν την αναζήτηση του θέματος και να συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό των μαθησιακών τους στόχων μέσα από εμπειρίες και βιώματα που αντλούν από το περιβάλλον και την ευρύτερη κοινότητα. Μία από τις βασικές προτεραιότητες είναι η ενίσχυση της προσπάθειας αυτής με την ενεργή συμμετοχή των γονέων. Το κάθε τμήμα των παιδικών σταθμών με τη σειρά του, αφουγκράζεται, ακούει προσεκτικά και διαπιστώνει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των παιδιών κάθε ηλικίας και σχεδιάζει το δικό του project για τα παιδιά του. Μέρος αυτής της προσπάθειας, καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά, θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση της Παρασκευής στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Διονύσου.

“Η ΕΣΤΙΑ” έχει αναλάβει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα (ανιματέρ), τη μουσικοχορευτική παράσταση (με όλους τους συντονιστές και οργανωτές), τα σκηνικά και την επίστρωση μοκέτας για την προστασία του ξύλινου πατώματος.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης και ο πρόεδρος της Εστίας, Θεόδωρος Στάικος σας προσκαλούν στην 1η Συνάντηση των παιδικών σταθμών Δήμου Διονύσου που θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 στο κλειστό γήπεδο Διονύσου.

59522814_2644344575578970_1921453495035101184_o

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ