FRONTPAGE

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: «ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ»

«Στην αρχή, μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να τους εμπλέκει στο σκάνδαλο των νερών του Κρυονερίου και όταν τους τα δείξαμε, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι δεν βλέπουμε καλά. Τώρα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι όσα ακούμε δεν ειπώθηκαν ποτέ!». Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» δεν άφησαν αναπάντητους τους ισχυρισμούς των διοργανωτών του debate, που κάτι …ψέλλισαν περί …κονσέρβας σε μια πολιτική συζήτηση-αντιπαράθεση δημόσια, την οποία μπορούσε να ακούσει ο καθείς από το σπίτι του και να την ηχογραφήσει. Η ανακοίνωση της παράταξης του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη έχει ως εξής:

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

Διευκρίνιση για το ηχητικό απόσπασμα που δώσαμε στη δημοσιότητα από το debate του VP RADIO:

Το ηχητικό απόσπασμα είναι δημόσιο καθώς προβαλλόταν ζωντανά στο διαδίκτυο και δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενος.

Οι αναφορές Ζαμανη και Καλαφατελη αφορούν σε θέματα διαφάνειας και προέρχονται από τη διαδικασία του debate τόσο κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων όσο και από τις ελεύθερες τοποθετήσεις.

Προκαλούμε οποιονδήποτε (συμπεριλαμβάνομενων και των υποστηρικτών τους που μέχρι πρόσφατα διατυμπάνιζαν την αμεροληψία τους) να ισχυριστεί ότι εχουν παραποιηθεί τα λεγόμενα κάποιου εκ των συμμετεχόντων στη διαδικασία ωστε να υποστεί και τις κυρώσεις. Στην αρχή, μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να τους εμπλέκει στο σκάνδαλο των νερών του Κρυονερίου και όταν τους τα δείξαμε, προσπάθησαν να μας πείσουν οτι δεν βλέπουμε καλά. Τώρα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι όσα ακούμε δεν ειπώθηκαν ποτε!

Η αλήθεια είναι αυτή: ο κ. Καλαφατελης λίγες ημέρες πριν την απολογία του στον ανακριτή, λέει δημόσια ότι θα έκανε και πάλι το ίδιο!

ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ VP RADIO

Η ανακοίνωση του διαδικτυακού ραδιοφώνου VP RADIO, που είχε προηγηθεί:

484960_265903940198541_1040633127_n

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ DEBATE ΑΠΟ ΤΟΥΣ Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE ΤΟΥ VPradio.gr, εφημερίδας Βόρεια Προάστια και EklogesDionysou.gr . ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΗΧΟ (!)
Με έκπληξη πριν λίγο είδαμε στο facebook μία ανάρτηση με ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (!) από το DEBATE που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαΐου, ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ την ανάρτηση του στο διαδίκτυο!!! Και αυτό, λόγω της επεξεργασίας του στον ήχο και τα γραφικά του.
Με ποιον τρόπο λοιπόν ο κ. Ζαμάνης έχει στη διάθεση του αυτό το υλικό;;;
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: ή ηχογραφήθηκε μέσα από την αίθουσα, κάτι που σχεδόν είναι αδύνατο, καθότι όλα τα κινητά και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές είχαν παραδοθεί στην είσοδο της αίθουσας (κοινή απόφαση στη διαπαραταξιακή της Παρασκευής 3 Μαΐου) και ο χώρος εποπτευόταν διαρκώς ή απλά το συγκεκριμένο υλικό είναι προϊόν «κονσέρβας».
Προκαταβολικά σας ενημερώνουμε, ότι ισχύει το δεύτερο και γι’ αυτό σας επισυνάπτουμε τα δύο αρχεία. Το εν λόγω απόσπασμα αναφέρεται στην ερώτηση 2 σχετικά με τη διαφάνεια, όπου με άλλον τρόπο απάντησε ο κ. Ζαμάνης στην πραγματικότητα και αλλιώς απαντάει στο υποτιθέμενο απόσπασμα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ποιο είναι τι. Σε κάθε περίπτωση, σε λίγες ώρες ανεβαίνει το πραγματικό ηχητικό απόσπασμα, το οποίο λόγω των γραφικών του αργεί πολύ, αλλά αξίζει τον κόπο.
Λυπούμαστε γι’ αυτή την εξέλιξη, καθότι το παραπάνω αποτελεί με τον πιο τρανό τρόπο την παραποίηση της δικής μας διαδικασίας.