ΝΕΑ

Κ.ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: «Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΕΥ…»

Η «Εύπολις», η δημοτική παράταξη που δημιουργήθηκε μέσα από συναινετικές διαδικασίες, ευαγγελίζεται τη βελτίωση της ποιότητας ζωής (το εύ δηλαδή) και αυτοπροσδιορίζεται ως ανεξάρτητος πόλος, εγκαινίασε χθες-Τετάρτη το εκλογικό της κέντρο, παρουσία πλήθους πολιτών. Ο επικεφαλής του σχηματισμού Κωστής Κουριδάκης, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, μίλησε για συγκέντρωση γεμάτης από Ευ…

«Ευπρέπεια, Ευβουλία, Ευτολμία, Ευφροσύνη…
Η δυναμική της παράταξής μας είναι αυξητική, είμαι πολύ υπερήφανος για τους 103 φίλες και φίλους συνεργάτες υποψήφιους συμβούλους που παρουσιάσαμε και στηρίζουν με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα το Ευ… για τον Δήμο μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ».

Στόχοι είναι μεταξύ άλλων, ο κάθε δημότης να είναι ενεργός, να λειτουργήσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη, θεσμοί που απαιτούν ευρεία πλειοψηφία βάσει του νόμου, επίσης η προστασία του περιβάλλοντος (έγινε αναφορά στον καθαρισμό των ρεμάτων), μέτρα για ζώα συντροφιάς. Με δυο λόγια πρότεινε ένα διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ 5 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ο κ Κουριδάκης ανακοίνωσε ότι η πρωτοβουλία για τοπικά συμβούλια  προερχόμενα από την Κοινωνία των Πολιτών (από σωματεία, φορείς, ενώσεις, κλπ.) δεν καρποφόρησε, έτσι η «Εύπολις» κατάρτισε ψηφοδέλτια σε 5 από τις 7 Δημοτικές Ενότητες: Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Δροσιά, Ροδόπολη, Σταμάτα.

Δεν κατεβάζει υποψηφίους σε Κρυονέρι και Διόνυσο.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού, που διανεμήθηκε στους παρόντες, παρατίθεται ακολούθως:

IMG_3107

IMG_3104

IMG_3109

IMG_3106

 

 

Categories: ΝΕΑ