ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Πλημμύρισε το κλειστό γήπεδο Διονύσου από χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών, αλλά και γονείς στην πρώτη συνάντηση των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών σε μια πολύ ωραία παράσταση με θεατρικά δρώμενα, που ενθουσίασε το κοινό χθες-Παρασκευή-19 Μαϊου το απόγευμα.

IMG_1328

Επτά ομάδες που εκπροσωπούσαν από έναν παιδικό σταθμό, υπό την καθοδήγηση των νηπιαγωγών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσίασαν θεματικά μουσικοχορευτικά σκετς καταχειροκροτούμενες.

IMG_1325

Ο παιδικός σταθμός Άνοιξης έφερε τη …ζούγκλα στη σκηνή, ο Β’ Δροσιάς τους δεινόσαυρους (όχι της …πολιτικής), της Ροδόπολης ασχολήθηκε με τα ηφαίστεια, που …ζωντάνεψαν επί σκηνής από τον Α’ Δροσιάς,  η όπερα ήταν το θέμα του Α’ παιδικού σταθμού Αγίου Στεφάνου και η τέχνη του αντίστοιχου της περιοχής του Διονύσου, ενώ την επιστροφή του τρένου αναπαράστησε ο παιδικός σταθμός Κρυονερίου.

IMG_1311 (1)

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, ενώ το καλωσόρισμα  είχε αναλάβει η διευθύντρια της «Εστίας» κ Σ. Καμακάρη.

IMG_1307

Το κοινό  αντάμειψε με ζεστό παρατεταμένο χειροκρότημα τις δασκάλες και τους συντελεστές της εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης.

IMG_1329

Categories: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ