ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΟΙΞΗΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ

Στο γήπεδο Άνοιξης θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο-18 Μαϊου ο 1ος φιλανθρωπικός αγώνας με την Εθνική Αστέγων, με τίτλο της εκδήλωσης «Σκοράρουμε κατά της Φτώχειας». Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης  ενημέρωσε  ήδη τα σωματεία της περιοχής για την αλλαγή. Μάλιστα ζήτησε από τους ανθρώπους τους να βρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής του παιχνιδιού στις 3.30 μ.μ. μαζί με 20 αθλητές, γεννημένους το 2008, 2009, 2010.

Επίσης, για τη συγκρότηση της Μικτής του Δήμου Διονύσου, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μικτή Αστέγων μετά τους αγώνες των Ακαδημιών το απόγευμα του Σαββάτου, κάθε σωματείο θα προτείνει τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει αναβληθεί μέχρι στιγμής δύο φορές, ενώ την τρίτη και …φαρμακερή άλλαξε ο χώρος διεξαγωγής του. Αυτό συνέβη επειδή δεν είναι έτοιμο το γήπεδο Αγίου Στεφάνου, που έγινε στόχος δολιοφθοράς εσχάτως. Άγνωστοι, όπως έγραψε πριν λίγες ημέρες το dionysospost, έκλεψαν τη νύχτα τα γκολπόστ που επρόκειτο να τοποθετηθούν, ενώ έβαλαν φωτιά και σε δύο σημεία του πλαστικού χορτοτάπητα, που μόλις είχε τοποθετηθεί.

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ