ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ ΜΕ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Τη Μαρία Τσαμπαρλή από το Διόνυσο, δημοτική σύμβουλο και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής παρουσιάζουν οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», η παράταξη του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη.

Σταθερά στην ομάδα μας «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» η Μαρία (Μαίρη) Τσαμπαρλή.

Η Μαρία (Μαίρη) Τσαμπαρλή γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Διόνυσο από το 1990. Είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού.

 

60335530_10213413897117718_6064148416387088384_n

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά επαγγελματικά την κέρδισε η Οργανωμένη Αγορά αξιών και το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της, εργάστηκε σε μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες και σε θέσεις ευθύνης όπως Αντικριστής (πιστοποιημένη) Ξένων Θεσμικών Επενδυτών, Υπεύθυνη Συναλλαγών συνεργαζόμενων ΑΕΛΔΕ, Υπεύθυνη Dealing room, Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος ΧΑ Κύπρου (ΧΑΚ).

Μεγάλη της αδυναμία είναι η Ελληνική Λαογραφία και παράδοση, γι αυτό και συμμετέχει σε πολιτιστικούς συλλόγους διάδοσης και διάσωσης της Ελληνικής μας Παράδοσης.

Δήλωσε:

«Ορκίστηκα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο μας το Μάιο του 2018. Θεωρώ τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν το βάρος των αποφάσεων για το τόπο μας. Όσο και αν το διάστημα ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι μικρό, προσπάθησα να το περάσω παραγωγικά και έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος. Θεωρώ πως μπορούμε να παράγουμε έργο χωρίς τυμπανοκρουσίες και από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμαστε. Εμπιστεύομαι απόλυτα το σημερινό μας Δήμαρχο για το ήθος και την εντιμότητα του. Τολμώ να ζητήσω για άλλη μία φορά τη ψήφο των συμπολιτών μου προκειμένου να τελειώσω το έργο που έχω ήδη ξεκινήσει».

 

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ