ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ»!

Του Βαγγέλη Ζιμετάκη.

Σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη «ΔΙΟΝΥΣΟΣ-Ανοιχτοί Ορίζοντες» Μαρίας Στυλιανού στο ALL DAY CAFÉ-BAR στην Δροσιά (Λεωφ. Μαραθώνος 5). Πολίτες κάθε ηλικίας, τίμησαν με την παρουσία τους την γνωστή οδοντίατρο από την Άνοιξη,  μίλησαν μαζί της με πολύ καλή διάθεση.

Ο επικεφαλής των «Ανοιχτών Οριζόντων» και Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, στον οποίον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Στυλιανού, αναφέροντας ότι είναι τιμή του που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιό του. Ο Δήμαρχος, δήλωσε, μάλιστα ότι «Συνήθως με την αυτοδιοίκηση ασχολούνται άνθρωποι που θέλουν να αναπληρώσουν κάποιο έλλειμμα. Η Μαρία ασχολείται γιατί έχει πλεόνασμα. Έχει πολλά να δώσει…»

IMG_8350

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η κ. Στυλιανού, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για τα τιμητικά λόγια του Δημάρχου, αλλά και για την έντονη παρουσία του κόσμου στην προεκλογική της συγκέντρωση. Η γνωστή για την κοινωνική της δράση και την λαμπρή επιστημονική της πορεία κ. Στυλιανού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και  τον κόσμο για τη στήριξή του και επεσήμανε την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, υπό την παρούσα διοίκηση. Τέλος, ευχήθηκε η επομένη των εκλογών να βρει νικητή τον Δήμο Διονύσου!

IMG_8383

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παρόν έδωσαν κι άλλοι υποψήφιοι από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την κ. Στυλιανού, απολαμβάνοντας την ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του χώρου.

Οι πολίτες του Δήμου μας μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους με τους υποψηφίους, πρόβαλαν τους προβληματισμούς τους και παρακολούθησαν με θέρμη και πολύ ενδιαφέρον την όλη εκδήλωση.

IMG_8362