ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

Του Βαγγέλη Ζιμετάκη.

Το γήπεδο του Αγίου Στεφάνου ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μέλη των ακαδημιών των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου Διονύσου αγωνίστηκαν σε ένα μεταξύ τους τουρνουά, προσφέροντας θέαμα και διδάσκοντας μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιρικό ήθος. Τα «φυτώρια» των τοπικών μας ομάδων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους πάνω στον ολοκαίνουργιο πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενεάς του Δημοτικού Γηπέδου Αγ. Στεφάνου. Ακολούθησε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην Μικτή Διονύσου και την Εθνική Ενόπλων.

IMG_8420 (1)

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, Παθιακάκης FC, Κρυονέρι, Άνοιξη, Διόνυσος, Νίκη Δροσιάς, κ.α., κατέπληξαν άπαντες με την άριστη ποδοσφαιρική κατάρτιση των ακαδημιών τους. Τα παιδιά ενθουσίασαν τις δεκάδες γονιών που παρακολουθούσαν από την εξέδρα, δίνοντας μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Στην συνέχεια, με την ολοκλήρωση του μίνι τουρνουά οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές σχημάτισαν έναν κύκλο και απόλαυσαν μία εντυπωσιακή επίδειξη free style football, στην οποία συμμετείχαν ακόμα και στελέχη της Δημοτικής Αρχής!

IMG_8422

Το γήπεδο, όμως έπρεπε να εγκαινιαστεί και επίσημα. Οι καλύτεροι παίκτες των ομάδων του Διονύσου που στελέχωσαν την Μικτή Διονύσου έλαβαν θέση στο γήπεδο για ζέσταμα. Λίγο αργότερα ακολούθησαν και οι παίκτες της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων. Με το τέλος της προθέρμανσης ο Δήμαρχος κ. Διονύσης Ζαμάνης, στελέχη του Δημοτικού Συμβουλίου, παίκτες και διαιτητές, εγκαινίασαν το νέο γήπεδο με τον Δήμαρχο να κόβει την κορδέλα υπό το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελετουργικό των εγκαινίων είχε η Φιλαρμονική του Δήμου Διονύσου, η οποία έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Τα παιδιά των ακαδημιών με την ελληνική σημαία στα χέρια συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας άλλη μία συγκινητική στιγμή.

IMG_8395 (2)

Τέλος, στο ημίχρονο του αγώνα, ο Δήμαρχος βράβευσε τα παιδιά για την συμμετοχή τους, δείχνοντας ότι το μέλλον του αθλητισμού της περιοχής μας είναι στα χέρια τους! Ή και στα πόδια τους…

IMG_8416

Βραβεύτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας (ο οποίος απουσίαζε), η Ολυμπιονίκης του βάδην το 2004 Αθανασία Τσουμελέκα,  ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, η οποία εκπροσωπήθηκε από το δημοσιογράφο Πέτρο Μαυρογιαννίδη, που παρουσίασε την εκδήλωση, η Εθνική Ενόπλων.

Οι φίλαθλοι, οι γονείς, οι αθλητές, οι παράγοντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, εισφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

IMG_8446

 

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ