ΝΕΑ

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ

«Έφυγε» χθες βράδυ χτυπημένος από τον καρκίνο ο Γιώργος Κυριάκης (πρώτος από δεξιά στην φωτογραφία), από τα πιο γνωστά και επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας, συνιδιοκτήτης του γνωστού καταστήματος στην πλατεία της Άνοιξης. Μαχητής πάντα, πάλεψε τους τελευταίους τρεις μήνες με την ασθένεια, αλλά αυτός ο αγώνας αποδείχτηκε άνισος.

Ο αδόκητος θάνατος του σκόρπισε θλίψη στους συντοπίτες του, που θα τον θυμούνται πάντα χαμογελαστό, έτοιμο να συνδράμει τον οποιονδήποτε. Ήταν η σημαία του ΑΟ Άνοιξης, καθώς υπήρξε ιδρυτικό μέλος του και είχε διατελέσει επί σειρά χρόνων πρόεδρος της ομάδας. Ο 22χρονος γιος του Παναγιώτης είναι σήμερα αρχηγός του ΑΟ Άνοιξης και μέλος της Εθνικής Ενόπλων.

Η κηδεία του Γιώργου Κυριάκη θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 18.00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνοιξης.

Ο ΑΟ Άνοιξης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«O AO ANOIΞHΣ EKΦPAZEI TA ΘEPMA ΣYΛΛYΠHTHPIA ΣTHN OIKOΓENEIA TOY ΓEΩPΓIOY KYPIAKH O OΠOIOΣ EXEI ΣYNΔEΣEI TO ONOMA TOY ME THN IΣTOPIA TOY OMIΛΟΥ ΜΑΣ”.

Ο ΑΣ Δροσιάς «ΝΙΚΗ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Δροσιάς «ΝΙΚΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κυριάκη, ο οποίος υπήρξε φίλος, αξιόλογο και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, αγνός φίλαθλος και ψυχή του ΑΟ Ανοιξης. Η αδόκητη απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό».

Categories: ΝΕΑ