ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Τον Γιάννη Ιωαννίδη, στέλεχος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με εντυπωσιακό βιογραφικό, καλωσορίζει στην παράταξή του ο Δήμαρχος Διονύσου κ Διονύσης Ζαμάνης.

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες», τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και είναι δημότης Κρυονερίου.

Από το 1981 που ξεκίνησε τη συμμετοχή του στα κοινά, έχει να επιδείξει έντονη πολιτική δράση. Μέσα από τον διαρκή αγώνα του στον εργασιακό του χώρο καταφέρνει το 1986, από ιδρυτικό μέλος του σωματείου οδηγών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να εκλεγεί αντιπρόεδρος, ενώ το 1989 υπό Οικουμενικής Κυβέρνησης, εκτελεί τα καθήκοντά του στο γραφείο του τότε Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Κάρολου Παπούλια.

Το 1993 γίνεται μέλος της Δημόσιας Διοίκησης του προαναφερόμενου Υπουργείου και στη συνέχεια, κατά την περίοδο 1996-2004, βρίσκεται στο γραφείο του νομικού συμβούλου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αντιπροέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Εκτός από την πολιτική του δραστηριοποίηση, ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει να επιδείξει και κοινωνική δράση με τη συμμετοχή του στην οργάνωση και αποστολή ειδών διατροφής και ένδυσης, μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Άρτος και Δράση», σε συνανθρώπους μας, εντός και εκτός Ελλαδικών συνόρων, που χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας.

Παράλληλα, η κοινωνική του ευαισθησία τον προτρέπει να στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια άτομα με χρόνια ψυχικά νοσήματα, καθώς θεωρεί ότι η πολιτική για να είναι
αποτελεσματική οφείλει και πρέπει να υπηρετεί και τις κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Γιάννης Ιωαννίδης συνεχίζει την κοινωνική προσφορά του, αυτή τη φορά προς τους πυρόπληκτους στο Μάτι, των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στους ανθρώπους αυτούς, προσφέροντάς τους υλική και ψυχική υποστήριξη.

Για την προσφορά και τη στήριξή του, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 τον όρισε υπεύθυνο για την παροχή, διαχείριση και διανομή βασικών αγαθών στην κατασκήνωση ΚΑΑΥ στον Άγιο Ανδρέα, όπου συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να κατοικούν οι περισσότεροι από τους πυρόπληκτους.

Με τον τρόπο αυτό, παρέμεινε σταθερός στην πεποίθησή του, πως τα λόγια έχουν αξία και υπόσταση μόνο και τότε, όταν μπορούν να γίνονται έργα.

Με αισιόδοξη ματιά και διάθεση προσφοράς, επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια του δημάρχου, γιατί η πολιτική για να είναι αποτελεσματική οφείλει και πρέπει να υπηρετεί την κοινωνία.

 

Categories: ΠΡΟΣΩΠΑ