ΝΕΑ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ

Ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς του κ Μπαμπανίκα για την κατάσταση στο αμαξοστάσιο εξέδωσαν οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Αναλυτικά:

Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες

Η ΑΛΗΘΕΙΑ απέναντι στα ψέματα του κ. Μπαμπανίκα για το αμαξοστάσιο

Και τι δεν κάνει η δύναμη ανευθυνότητας του κ. Καλαφατέλη και οι «εκπρόσωποί της» για να πλήξουν έστω και στο παρά πέντε των δημοτικών εκλογών τη Διοίκηση του Δημάρχου κ. Δ. Ζαμάνη. Αυτή τη φορά, σε έφοδο που πραγματοποίησαν στο αμαξοστάσιο «ανακάλυψαν», κατά τα λεγόμενά τους, έναν θησαυρό εγκατάλειψης και αδιαφορίας σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μπαμπανίκα.

Αν είχαν ποτέ ενδιαφερθεί για την κατάσταση στο αμαξοστάσιο, σχεδόν πέντε ολόκληρα χρόνια είχαν στη διάθεσή της να το κάνουν, πράγμα που φυσικά δεν έπραξαν αποδεικνύοντας και πάλι πόσο ανεύθυνοι και αδιάφοροι είναι για ό,τι έχει σχέση με το Δήμο που θέλουν να «καταλάβουν» ως τρόπαιο.

Ας τους ενημερώσουμε, λοιπόν, αφού είναι τόσο αδιάφοροι, άσχετοι και αδαείς, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο (στο οποίο και εκπροσωπούνται αλλά φευ), έχει αποφασίσει την απόσυρσή οχημάτων του Δήμου όπως το σάρωθρο, το καλαθοφόρο, κ.λπ. τα οποία βρίσκονται στο αμαξοστάσιο και περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη μεταφορά τους στις αρμόδιες εγκαταστάσεις του ΟΔΔΥ.

Στον ίδιο χώρο του αμαξοστασίου βρίσκεται εκτός χρήσης και το λεωφορείο με το σπασμένο παρμπρίζ, σε αναμονή του ανταλλακτικού και προκειμένου, στη συνέχεια, να επισκευαστεί στο συνεργείο.

Όσο για τους καινούριους κάδους που συναρμολογήθηκαν πρόσφατα, έχουν ήδη αρχίσει και διανέμονται σε όλο το Δήμο σε αντικατάσταση παλαιών προς απόσυρση.

Άλλα ας ρωτήσουμε και εμείς κάτι τους δακρύβρεχτους ξερόλες της δύναμης ανευθυνότητας.

Κάνουν λόγο για ασφάλεια, αλλά γιατί δεν ρωτάνε τους εργαζόμενους αν έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν συστήματα ασφαλείας σε όλα τα απορριμματοφόρα;
Δεν ρωτάνε γιατί η απάντηση που θα πάρουν είναι ΝΑΙ.

Κάνουν λόγο για ελαστικά, αλλά δεν ρωτάνε πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί τα τελευταία 4 χρόνια σε αντικατάσταση ελαστικών στον στόλο των 115 οχημάτων του δήμου. Δεν ρωτάνε γιατί η απάντηση που θα λάβουν είναι ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχουν δαπανηθεί περίπου 250.000€ συνολικά, δηλαδή 65.000€ το χρόνο.

Κάνουν λόγο για τιμωρίες, αλλά δεν ρωτάνε σε ποιους εργαζόμενους επιβάλλονται ποινές μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών της υπηρεσίας.
Δεν ρωτάνε γιατί πρόκειται για αυτούς που δεν έρχονται καθόλου στην εργασία τους και μάλιστα αδικαιολόγητα, αδιαφορώντας για την πλειοψηφία των υπαλλήλων του Δήμου που εργάζεται φιλότιμα.

Εσείς κύριε Μπαμπανίκα ως πάλαι ποτέ υπεύθυνος για το αμαξοστάσιο, ξεχάσατε τις διαμαρτυρίες των τότε υπαλλήλων που ελλείψει στεγασμένου χώρου, τους αφήνατε εκτεθειμένους μέσα στο κρύο και τη βροχή;
Ξεχάσατε τα παρατημένα δημοτικά λεωφορεία τα οποία είχαν μετατραπεί σε καταφύγιο των αδέσποτων σκύλων της περιοχής;
Ξεχάσετε τα οχήματα του Δήμου που τα είχατε παρατημένα εδώ κι εκεί στα συνεργεία;
Ξεχάσατε τη βεβαίωση του ελέγχου καταλληλόλητας χρήσης των οχημάτων του Δήμου από τα ΚΤΕΟ, που τα μοιράζατε από το γραφείο σας στους οδηγούς των οχημάτων αντί να εφαρμόσετε την αυτοψία στα συνεργεία ΚΤΕΟ που ορίζει ο νόμος;
Ξεχάσατε τα μη ταξινομημένα χωρίς πινακίδες οχήματα, με χαμένες τις άδειες κυκλοφορίας τους;
Ξεχάσατε που επί διοίκησης Καλαφατέλη σας έδιωξαν «κακήν κακώς» από το αμαξοστάσιο;

Μπορεί εσείς κ. Μπαμπανίκα και η δύναμη ανευθυνότητας με την οποία συμπορεύεστε να ξεχνάτε και να μας κουνάτε, λέγοντας ψέματα, με θράσος το δάχτυλο. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε τον αγώνα που κάναμε και κάνουμε ως Διοίκηση για να βάλουμε τάξη στο χάος και στο μπάχαλο του αμαξοστασίου που μας κληροδοτήσατε. Και σας διαβεβαιώνουμε είμαστε περήφανοι για το έργο που έχουμε επιτελέσει τόσο στο αμαξοστάσιο όσο και σε όλο τον δήμο.

 

 

 

Categories: ΝΕΑ