ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΕΥΠΟΛΙΣ»: «ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στους πολίτες που την προτίμησαν και την ανέδειξαν σε καθοριστικό παράγοντα των δημοτικών πραγμάτων εξέδωσε η παράταξη «Εύπολις». Τονίζει δε πως  την ευθύνη για την επιλογή του Δημάρχου την Κυριακή-2 Ιουνίου την έχουν οι δημότες.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες,

Την σκέψη καθοδηγούν οι αξίες, την συμπεριφορά η ευγένεια και την δράση το Ευ αγωνίζεσθαι, αυτό προτάσσει η Δημοκρατία και το Ευ πολιτεύεσθαι.

Η τιμή που μας κάνατε να μας ψηφίσετε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών εξασφάλισε στην παράταξη Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου την τρίτη θέση ανάμεσα σε έξι συνδυασμούς.

Με αυτό το δεδομένο, είναι προφανές ότι ο ρόλος που αναλαμβάνουμε πλέον, στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι καθοριστικός και συναινετικός για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.
Η αποφασιστικότητά μας να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα ενισχύεται από τη δύναμη που μας έδωσε η δική σας ψήφος. Ψήφος που δεν χειραγωγείται, ούτε θα μετατραπεί σε αντικείμενο οποιασδήποτε προσπάθειας συναλλαγής!

Τονίζουμε ότι τα μέλη του δημοτικού συμβούλιου έχουν ήδη εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και είναι δεδομένη η μη ύπαρξη πλειοψηφίας οποιασδήποτε παράταξης.
Στο δεύτερο γύρο καλούμαστε να ψηφίσουμε Δήμαρχο. Την Ευθύνη της επιλογής, την έχουν οι Δημότες!

Κωστής Δ. Κουριδάκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών Διονύσου»