ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ»

Να κρίνουν τι είναι καλύτερο για τον Δήμο, δίχως υποδείξεις και συστάσεις, καλεί τους πολίτες που τίμησαν  με την ψήφο τους την παράταξη «Μαζί για τον Διόνυσο» ο επικεφαλής της κ Νίκος Κλήμης. Πιο συγκεκριμένα, σε μήνυμά του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής, η οποία θα αναδείξει το Δήμαρχο Διονύσου, τονίζει:

 

«Φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Η παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ και ο επικεφαλής της Νίκος Κλήμης ευχαριστούμε όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο και στα νέα τοπικά συμβούλια με άξονα τις αρχές της διαβούλευσης και της συναίνεσης και με κύρια επιδίωξη την κοινωνική ευημερία και την πρόοδο. Με σεβασμό στους θεσμούς, με αίσθημα ευθύνης και με διαφάνεια θα στηρίξουμε την εφαρμογή της απλής αναλογικής σε όφελος των δημοτών και του συνόλου των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών του δήμου.
Για τον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου για την ανάδειξη του Δημάρχου καλούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους να προσέλθουν και να ψηφίσουν με γνώμονα το ισχυρό τους πολιτικό κριτήριο και την ικανότητά τους να κρίνουν τι είναι καλύτερο για τον Δήμο. Οι υποδείξεις και οι συστάσεις δεν αντανακλούν τις δημοκρατικές μας αντιλήψεις και προσβάλλουν τους ψηφοφόρους.
Ταυτόχρονα, καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο για τον δήμο όσο και για την περιφέρεια, και να αποδείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους».