ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΗΛΙΑ ΚΡΙΕΜΑΔΗ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΔΙ

Άγριο ξύλο έπεσε γύρω στις 8.30 το βράδυ στη Σταμάτα όταν ο Ηλίας Κριεμάδης, πρόεδρος του ΑΟ Σταμάτας, επιτέθηκε με γροθιές εναντίον παιδιού που μοίραζε φυλλάδια της παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Δημάρχου κ Διονύση Ζαμάνη. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο νεαρός έβαλε στο γραμματοκιβώτιο ένα από τα χαρτιά τα οποία είχε αναλάβει να διανείμει μαζί με άλλο συνομήλικό του.

«Όχι και στο σπίτι μου» φώναξε ο κ Κριεμάδης μόλις αντιλήφθηκε την ενέργεια.

«Βγάλτο. Πάρτο πίσω» συνέχισε σε έντονο ύφος.

Πρόθυμο το παιδί απάντησε:

«Δεν μπορώ. Το χαρτί έχει πέσει μέσα. Ανοίξτε μου το γραμματοκιβώτιο για να το παραλάβω».

Ο  κ Κριεμάδης βγήκε έξω και εκεί, κουβέντα στην κουβέντα, επιτέθηκε στο νεαρό, που τραυματίστηκε στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος. Με σχισμένη μπλούζα από τον ξυλοδαρμό το παιδί μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Στεφάνου για να υποβάλλει μήνυση. Ακολούθως θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, όπως έγινε γνωστό.

Ο Ηλίας Κριεμάδης είναι αδελφός του Στέφανου Κριεμάδη, που ήδη έχει εκλεγεί με τη «Δύναμη Ευθύνης» του κ Καλαφατέλη στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής και μάλιστα με τους περισσότερους ψήφους (810) από τους 41 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Επίσης είναι ο μικρότερος γιος του παλιού Κοινοτάρχη Σταμάτας επί σειρά ετών Σταμάτη Κριεμάδη.

Στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Στεφάνου μετέβη και ο Δήμαρχος κ Ζαμάνης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας ότι “δεν επρόκειτο για τυχαία παρεξήγηση, δεδομένου πως ο Ηλίας Κριεμάδης έχει επιδείξει τραμπούκικη συμπεριφορά και εναντίον του Σπύρου Γιαννουλάτου στο πρόσφατο παρελθόν, συνηθίζει με άλλα λόγια να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο κατά των πολιτικών του αντιπάλων”.

 

 

 

Categories: ΡΕΠΟΡΤΑΖ