ΝΕΑ

ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ 65,79%

Με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό εκλέγεται ο Γιώργος Πατούλης στην Περιφέρεια της Αττικής, έναντι της αντιπάλου του, Ρένας Δούρου. Πιο συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Πατούλης παίρνει ποσοστό 65,79% (728.118 ψήφοι) έναντι 34,21% (378.571 ψήφοι) που λαμβάνει η κ. Δούρου. Μεγάλη η αποχή που έφθασε το 58,36%.

Πατούλη: Η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

Ο Γιώργος Πατούλης, γύρω στις 9 το βράδυ της Κυριακής και με δεδομένη την εκλογή του στο θώκο του περιφερειάρχη, απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους και τόνισε πως «τώρα είναι η σειρά μας για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα σας απογοητεύσουμε».

«Θα δουλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα καλύτερο, θα είμαστε περήφανοι που είμαστε από την Αττική μας… Θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά» δεσμεύθηκε επίσης ο κ. Πατούλης.

Υπογράμμισε επίσης ότι η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και πρόσθεσε ότι «η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία είναι να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να χαιρόμαστε που ζούμε στην Αττική»,

Τέλος έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας στους συνυποψήφιους του.

Δούρου: Όρθιοι σε πείσμα της εργαλειοποίησης δύο εθνικών τραγωδιών

Το δικό της μήνυμα έστειλε η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής. Όπως είπε σταθήκαμε «όρθιοι, σταθήκαμε όρθιες, σε πείσμα της κακοφωνίας, της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δύο εθνικών τραγωδιών».

Επίσης, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πατούλη και στους επικεφαλής των παρατάξεων για να «δούμε μία σειρά από θέματα που τώρα πια θέλουν συμφωνία και συναίνεση».

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν θα περιμένει την ημερολογιακή αλλαγή θητείας, την 1η Σεπτεμβρίου και ότι κάλεσε ήδη τον κ. Πατούλη για να τον συγχαρεί, αλλά και για να συναντηθούν τις επόμενες μέρες, καθώς «οι προκλήσεις είναι μεγάλες και δεν μπορούν να περιμένουν».

 

Categories: ΝΕΑ