ΝΕΑ

ΝΕΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΩΜΑΚΟΣ (ΚΗΦΙΣΙΑΣ), ΒΡΕΤΤΟΣ (ΜΕΝΙΔΙΟΥ), ΤΣΙΡΚΑΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ), ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ (ΩΡΩΠΟΥ)

Στους όμορους Δήμους της περιοχής μας εξελέγησαν Δήμαρχοι οι Γιώργος Θωμάκος στην Κηφισιά, Σπύρος Βρεττός στο Μενίδι, Γιώργος Γιασημάκης στον Ωρωπό, Στέργιος Τσίρκας στο Μαραθώνα. Αναλυτικά:

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΘΩΜΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

thomakos-dimarxos-kifisia

Ο Γιώργος Θωμάκος είναι ο μεγάλος νικητής του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κηφισιάς, καθώς επανεξελέγη δήμαρχος. Από την άλλη μεριά ο Νίκος Χιωτάκης, αν και είχε την ανοιχτή στήριξη του Βασίλη Βάρσου, του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Γιώργου Τσούλου για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν κατάφερε να κερδίσει. Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 100% ο Γιώργος Θωμάκος συγκεντρώνει 51,89% ενώ ο Νίκος Χιωτάκης 48,11%.

 

ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΝΤΙ ΚΑΣΣΑΒΟΥ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

VRETTOS-ACHARNESBEAST

Ο Σπύρος Βρεττός είναι ο νέος Δήμαρχος που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Κασσαβό στο δήμο Αχαρνών (Μενίδι),  καθώς επικράτησε του Χάρη Δαμάσκου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

-ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ

Οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ωρωπού ανέδειξαν νέο Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Γιασημάκη (με τον Συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης») , ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό 53,82%,  έναντι  του απερχόμενου Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση,  ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 46,18%. Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Γιασημάκης θα έχει 17 έδρες, όσες και ο κ. Θ. Ρούσσης.

 

Ο ΤΣΙΡΚΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

098c2a6bab13f7658206e79b9bcd7141_XL

O Στέργιος Τσίρκας είναι ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, με ποσοστό 55,63% και 6.761 ψήφους έναντι  44,37% του Σπύρου Λιβαθινού, που πήρε 5.393 ψήφους.

 

Categories: ΝΕΑ