ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΙΦΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΔΡΟΣΙΑΣ

Κλιμάκιο της ΦΙΦΑ θα επιθεωρήσει τα γήπεδα Αγίου Στεφάνου, Δροσιάς το διήμερο 19 και 20 Ιουνίου (Τετάρτη και Πέμπτη), προκειμένου να δώσει την απαραίτητη πιστοποίηση. Η εταιρεία που αντικατέστησε τους πλαστικούς χορτοτάπητες  έχει αναλάβει βάσει σύμβασης την υποχρέωση να παραδώσει τα γήπεδα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΦΙΦΑ. Πέρα δηλαδή από την ποιότητα των αγωνιστικών χώρων η επιτροπή θα ελέγξει και τα γκολπόστ, τις γραμμές, γενικότερα τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολό τους.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ 17-20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας στους πολίτες και στα αθλητικά σωματεία, ότι κλείνει τα γήπεδα από την ερχόμενη Δευτέρα-17 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη-20 Ιουνίου, ώστε να γίνει το τελευταίο χτένισμα από τα ειδικά συνεργεία και οι απαραίτητες εργασίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑΣ ΑΠΟ 17/6/2019 ΕΩΣ 20/06/2019

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το διάστημα από την Δευτέρα 17/0602019 έως και την Πέμπτη 20/06/2019 θα παραμείνουν κλειστά τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Αγ. Στεφάνου και της Δροσιάς, προκειμένου να γίνει πιστοποίηση των νέων χλοοταπήτων από εργαστήριο της FIFA.
Παρακαλούμε τους Δημότες αλλά και τα αθλητικά σωματεία να μην χρησιμοποιήσουν τα ανωτέρω γήπεδα προκειμένου ο εργολάβος του έργου να κάνει τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης πριν την πιστοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δροσιά 12/06/2019
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΙΚΟΣ
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Υποδομών και Χωροταξίας Δήμου Διονύσου.

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ