ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ- ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΕΛΙΚΑ

Για ελάχιστους ψήφους δεν εξελέγη τελικά περιφερειακός σύμβουλος ο Κυριάκος Κοντάκης, που ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού. Ήρθε τέταρτος συγκεντρώνοντας 4.150 σταυρούς και είναι πρώτος επιλαχών για το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο κ Κοντάκης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

«Αγαπητοί φίλοι,

Έχοντας πλέον τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών και τη σταυροδοσία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, θέλω να ευχαριστήσω τους 4.150 πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και κυρίως με την εμπιστοσύνη τους στις περιφερειακές εκλογές.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα είχα την ευκαιρία και τη χαρά να επισκεφτώ και να μιλήσω με πάμπολλους πολίτες από κάθε πόλη της περιφέρειας, χωρίς διάκριση, πέρα και πάνω από παρατάξεις και κόμματα.
Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε στην πρώτη μόλις κάθοδό μου σε περιφερειακές εκλογές, σε μία μεγάλη περιφέρεια, είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντική για εμένα και το αποτέλεσμα αναμφισβήτητα είναι ιδιαίτερα θετικό. Παρόλο που δεν εκλέγομαι μιας και είμαι με λίγους σταυρούς διαφορά στην τέταρτη θέση (1ος επιλαχών ) να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσω να ασχολούμαι ενεργά για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών τόσο του δήμου Διονύσου, από τον οποίο προέρχομαι, αλλά και ευρύτερα όλων των πολιτών της Ανατολικής Αττικής.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς !

Κυριάκος Κοντάκης»

 

Categories: ΝΕΑ