ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ …ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΑΠΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Με ανακοίνωση η «Δύναμη Ευθύνης», η παράταξη του νεοκλεγέντος Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, αναφέρεται σε χθεσινά δημοσιεύματα της ενημερωτικής μας ιστοσελίδας, που αφορούν ρεπορτάζ για ανάληψη θέσεων ευθύνης από συγκεκριμένα και γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας. Και βεβαίως με το γνώριμο υβριστικό ύφος που φανερώνει το πώς αντιλαμβάνεται τη συναίνεση, προπάντων τα δημοκρατικά ήθη που επαγγέλλονται οι συνεργάτες της (Βορριάς, Υφαντής και σια), επιχειρεί να διαψεύσει πληροφορίες που διακινούν τα στελέχη της τα ίδια.

Ο κ Νίκος Καρυστινός επισκέφτηκε πρόσφατα το Κοινοτικό Κατάστημα της Άνοιξης, εκεί που εδρεύουν οι υπηρεσίες του τομέα Παιδείας, μοίρασε γλυκά (!) και …δεσμεύτηκε, μιλώντας με τους εργαζομένους, ότι ποντάρει στη συνεργασία τους. Ανάλογη επίσκεψη με παρόμοια χαρακτηριστικά πραγματοποίησε ο κ Σπύρος Σπηλιώτης. Πρόκειται για γεγονότα αδιαμφισβήτητα.

Η «Δύναμη Ευθύνης», από κεκτημένη ταχύτητα προφανώς από την προεκλογική περίοδο, τότε που βάφτιζε την παραίνεση του εισαγγελέα εντολή και μετά αναλάμβαναν οι παπαγάλοι, βιάστηκε να διαψεύσει. Δηλαδή οι κ Καρυστινός, Σπηλιώτης δεν έχουν πλέον τύχη να αναλάβουν τα συγκεκριμένα πόστα, για τα οποία, δεν μπορεί, κάποια κουβέντα θα έκαναν; Από την φαντασία τους γεννήθηκαν όλα αυτά;

Κατανοούμε την αγωνία να εξασφαλιστεί ο μαγικός αριθμός των 21 συμβούλων, συνώνυμο της πλειοψηφίας μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σεβαστές επίσης οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός που όταν διαβάζει τέτοια πράγματα κλονίζεται. Θεμιτή και λογική, τέλος, η σπουδή του αρχηγού να βολέψει τους ανθρώπους του, δίχως να δυσαρεστήσει κανέναν. Άλλο όμως αυτό και άλλο να (συνεχίζεις και μετά τις εκλογές να) λες ψέματα και να εκτοξεύεις συλλήβδην ύβρεις.

Πάντως ειλικρινά ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μέσω της …διάψευσης.

Η ανακοίνωση …μνημείο της «Δύναμης Ευθύνης»:

 

Αβάσιμα και αήθη δημοσιεύματα

Η Δύναμη Ευθύνης έχει απευθύνει δημόσια πρόσκληση και ο Γιάννης Καλαφατέλης προσωπικές επιστολές στους επικεφαλής των παρατάξεων που θα αποτελέσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με σκοπό τη συζήτηση, τη συνεργασία και την εξεύρεση κοινού τόπου στις διακηρυγμένες προγραμματικές θέσεις.
Ήδη, με παντελώς αβάσιμα και αήθη δημοσιεύματα, τα προπαγανδιστικά εργαλεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν και να σπείρουν ζιζάνια εκεί που δεν υπάρχει έδαφος. Συνηθισμένοι στις γνωστές από την προεκλογική περίοδο μεθόδους τους συνεχίζουν ωσάν να μην έλαβαν το μήνυμα της 2ας Ιουνίου.
Η Δύναμη Ευθύνης θα ενημερώσει έγκαιρα και υπεύθυνα τους πολίτες για οποιοδήποτε θέμα αφορά θέσεις ευθύνης στη νέα δημοτική περίοδο.
Οποιαδήποτε «δήθεν» πληροφορία ή διαρροή, παρακαλούμε να θεωρηθεί κατασκευασμένη και ψευδής εάν και εφόσον δεν περιλαμβάνεται σε επίσημη ανακοίνωση της Δύναμης Ευθύνης.

Διόνυσος 25/6/2019

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο

Categories: ΠΑΙΔΕΙΑ