ΝΕΑ

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ

Εκτός Βουλής έμεινε τελικά η Εύη Χριστοφιλοπούλου, συμπολίτισσά μας, η οποία δεν εξελέγη για πρώτη φορά από το 2004. Η πρώην Υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, στενή συνεργάτιδα και προσωπική φίλη της Φώφης Γεννηματά, πρώτευσε με άνεση στους σταυρούς (4.619) στην Περιφέρεια Αττικής, όπου όμως το Κίνημα Αλλαγής με 5,04% συνολικό ποσοστό δεν πήρε έδρα. Στον αντίποδα, η ΝΔ εξέλεξε τέσσερις, ο ΣΥΡΙΖΑ τρεις (πήρε την έδρα του ΚΙΝΑΛ) και από έναν το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25 και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Παραιτήθηκε από βουλευτής η Ελένη Γερασιμίδου

Ένα 24ωρο μετά την εκλογή της η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου ανακοίνωσε ότι παραιτείται λόγω φόρτου εργασίας και παραδίδει την έδρα της στον πρώτο επιλαχόντα Γιάννη Γκιόκα.

gerasimidou

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Ως γνωστόν», συνέχισε, «οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό.

«Φυσικά θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ».

Categories: ΝΕΑ