ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας,  συγκεκριμένα στην περιοχή του Δήμου Κηφισιάς πλησίον του κόμβου Βαρυμπόμπης, από χθες-Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. Οι ρυθμίσεις που αφορούν το ρεύμα προς Λαμία, γίνονται λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης και θα ισχύουν από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί και την Κυριακή από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 της επομένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ. 22+700 και 24+500, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 03.09.2019 έως 16.09.2019, για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 21.00΄ έως 06.00΄ της επομένης και τις Κυριακές κατά τις ώρες 00.01΄ έως 08.00΄ και 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, ως εξής:

Αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Αποκλεισμός κλάδου εξόδου και κλάδων εισόδου στον Α/Κ Βαρυμπόμπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Αγίου Στεφάνου ή εναλλακτικά μέσω της οδού Ιλισσίων, για την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο.

Μετά το πέρας των εργασιών, η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ