ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

«Δημιουργώντας τις σχέσεις που ονειρευόμαστε» είναι το θέμα που πραγματεύεται το σεμινάριο βελτίωσης σχέσεων του Πολυϊατρείου Εθελοντών, επί της Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, στον Άγιο Στέφανο.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η ψυχολόγος-art therapist κ. Έλσα Δημοπούλου.

Στόχοι είναι:

  • Να βελτιώσουν οι συμμετέχοντες την σχέση με τον εαυτό τους
  • Να βελτιώσουν την σχέση με τον/την σύντροφο τους
  • Να μάθουν ποια είναι τα εμπόδια για υγιείς σχέσεις και να τα ξεπεράσουν
  • Να μάθουν ποια είναι τα εφόδια για υγιείς σχέσεις και να τα εφαρμόσουν
  • Να βελτιώσουν την σχέση με τα παιδιά τους.

Θεματολογία: 1. Προσωπική Ανάπτυξη-αυτογνωσία 2. Στοιχεία για καλές διαπροσωπικές σχέσεις 3. Πως μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους 4. Εμπόδια για υγιείς σχέσεις 5. Εφόδια για υγιείς σχέσεις.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 3 ωριαίες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Ημερομηνίες συναντήσεων: Τετάρτες 2, 9, 16 Οκτωβρίου Ώρα: 18:00-19:15

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα. Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Εξασφαλίστε την θέση σας σήμερα καλώντας στο 2106217830, ώρες 09:00-12:00. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σύντομο βιογραφικό εισηγήτριας

Η κ. Έλσα Δημοπούλου σπούδασε Εφαρμοσμένη Κοινωνική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Kent της Αγγλίας (Bsc). Συνέχισε τις σπουδές της στο King’s College όπου πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία. Το 2013 τελείωσε και το δεύτερο μεταπτυχιακό της στην συμβουλευτική ζευγαριού στο πανεπιστήμιο του Hull της Αγγλίας. Στην Ελλάδα εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος με εξειδίκευση στον επαγγελματικό προσανατολισμό για εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα είναι πρωτοπόρος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για εργαζομένους σε εταιρείες. Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Αιγινήτειο Nοσοκομείο και στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην ISON PSYCHOMETRICA. Επίσης, εξειδικεύεται στο talent management για ιδιώτες και εταιρείες. Έχει δώσει διαλέξεις σε συλλόγους γονέων, φροντιστήρια, πνευματικά κέντρα, σχολεία και επιχειρήσεις. Διεξήγαγε το σεμινάριο εκπαίδευσης σε θέματα επικοινωνίας στην Δημοτική Αστυνομία (600 άτομα) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εικαστικών Θεραπευτών Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια (ψυχαναλυτικής κυρίως κατεύθυνσης, εκπαίδευσης ενηλίκων κλπ.), σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ