ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ν.ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΣΤΙΑΣ» ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ, Ο Μ.ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Νίκος Κοκκαλάς, ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Βόρεια Προάστια» και του διαδικτυακού ραδιοσταθμού “VP Radio” είναι ο νέος πρόεδρος της «Εστίας», του νομικού προσώπου του Δήμου Διονύσου, που έχει την ευθύνη της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών και των ΚΑΠΗ. Ορίστηκε από το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη απόψε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ήταν η συνέχεια της χθεσινής διακοπείσας.

Ο κ Κοκκαλάς είναι αυτός που διοργάνωσε προεκλογικά το περίφημο debate στα γραφεία της επιχείρησής του, παρέχοντας εγγυήσεις για μια, υποτίθεται, αντικειμενική διαδικασία. Κατόπιν …εορτής, όταν ο Ζαμάνης διένειμε στον Τύπο απόσπασμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης του, ηχογραφημένο από ακροατή, το σημείο εκείνο συγκεκριμένα στο οποίο αποκαλούσε τον Καλαφατέλη υπόδικο-κατηγορούμενο για τη διαβόητη υπόθεση των «Νερών Κρυονερίου», ο κ Κοκκαλάς ξεσήκωσε τον κόσμο, επειδή, λέει, έγινε χρήση χωρίς την άδειά του της …πνευματικής του ιδιοκτησίας. Λεπτομέρεια με σημασία: Δεν είχε προνοήσει να υπογράψει κάποιο συμφωνητικό περί τούτου. Το γεγονός αυτό καθαυτό, όπως και η εσπευσμένη τοποθέτησή του σε αμειβόμενη θέση 25 ημέρες μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης, αποδεικνύει το μέγεθος της αντικειμενικότητας του. Το debate θα γινόταν με ανοιχτά χαρτιά και ίσους όρους (έτσι υποσχόταν), αλλά είχε σχεδιαστεί η χρήση σημαδεμένης τράπουλας. Άλλο αν ο Ζαμάνης δεν …τσίμπησε και είπε όσα ήθελε να πει, χαλώντας τη μανέστρα…

Το Δημοτικό Συμβούλιο περαιτέρω ψήφισε και ενέκρινε την τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της «Εστίας» Μιχάλη Τσιλιγκίρη, δημοτικού συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης.

Ακολούθως το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για το ύψος των αμοιβών τους. Ο κ Κοκκαλάς θα εισπράττει 700 ευρώ μηνιαίως ως έξοδα παράστασης και ο κ Τσιλιγκίρης 280 ευρώ.

Categories: ΚΟΙΝΩΝΙΑ