ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ολομέτωπη επίθεση απ’ όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας δέχτηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Κατσίγιαννη, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης έβγαλε προς τα έξω μια απίστευτη αυταρχικότητα, πέραν της εμφανούς αδυναμίας της να διευθύνει και της άγνοιας της σε βασικά στοιχεία του κανονισμού.

«Δεν μπορεί να μην ακούει κανέναν» φώναξε οργισμένος ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, πρώην Δήμαρχος Άνοιξης επί σειρά ετών, Γιάννης Νικητόπουλος, της παράταξης «Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου», καυτηριάζοντας τη στάση της. Την ώρα δε που η Πρόεδρος δεχόταν συμβουλές πανταχόθεν και ιδίως από το γενικό γραμματέα του Δήμου Στέφανο Μιχιώτη (είχε ανέβει στο βάθρο και ψιθύριζε στο αυτί της) για το πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση σχετικά με τον ορισμό ΔΣ στην “Εστία” ο κ Νικητόπουλος ρώτησε:

«Ποιος κάνει κουμάντο στο προεδρείο;»

Η συμπεριφορά της νεαράς και ωραιοτάτης κ Κατσίγιανη έκανε έξαλλο και τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θόδωρο Στάϊκο, ο οποίος άφησε την καρέκλα δίπλα της και κατέβηκε κάτω. «Δε σέβεσαι τίποτα. Θα μπορούσες να είσαι κόρη μου. Από τώρα και στο εξής θα κάθομαι κάτω, με τους δημοτικούς συμβούλους. Να μου βάλετε καρέκλα κάτω» ξεσπάθωσε.

Σχετικά άρθρα:

*ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ «ΕΣΤΙΑΣ»

 

 

 

 

 

Categories: ΡΕΠΟΡΤΑΖ