ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ»

Σκληρές εκφράσεις και καταγγελτικές αναφορές για απαράδεκτες μεθοδεύσεις και έλλειμμα δημοκρατίας περιλαμβάνει ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΚΚΕ), με αφορμή τα διαδραματιζόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης από πλευράς διοίκησης. Αναλυτικά:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου, το οποίο διεκόπη αυταρχικά στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Κατσιγιάννη. Είχε προηγηθεί μαραθώνιος ψηφοφοριών προκειμένου να «περάσει» η πρόταση της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τον ορισμό μελών του Δ.Σ της «ΕΣΤΙΑΣ».

Ως Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής, που καθόλου βέβαια δεν μας εκπλήσσουν, είχαμε άλλωστε προειδοποιήσει τον λαό της περιοχής ότι τα «προεκλογικά μαγειρέματα» θα συνεχιστούν και θα ενταθούν μετεκλογικά. Η Δημοτική Αρχή έδωσε δείγματα γραφής ήδη από το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, αναρωτιόμαστε πού πήγαν οι προεκλογικές εξαγγελίες για «δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες»…..

Καλούμε τον λαό της περιοχής να έχει ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά του, γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» θα ενταθεί με μόνο σκοπό να πλήξει τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών.