ΝΕΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Από κοινού με την Περιφέρεια Αττικής ο Δήμος Διονύσου, με δελτίο Τύπου, συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, «αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα». Αναλυτικά:

«Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μεταβολή θα παρουσιάσουν οι καιρικές συνθήκες από σήμερα Δευτέρα (07-10-2019) με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες και πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα και περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των οποίων και το Δήμο Διονύσου.

Ο Δήμος Διονύσου και η Περιφέρεια Αττικής συνιστούν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, και να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία πρόγνωσης της ΕΜΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.patt.gov.gr και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook (@PerifereiaAttikis) και στο Twitter (@perattikis) της Περιφέρειας Αττικής».

 

Categories: ΝΕΑ